Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Minimund - Thomas Korsgaard - Lydbog

Bag om Minimund

Frida Brygmann og Thomas Korsgaard debuterer som børnebogsforfattere med en finurlig og humoristisk fortælling om at stå ved den, man er. Drengen Sylvester er ked af sin spinkle stemme og lille mund. Og han er træt af at blive drillet i skolen. Derfor skriver han et brev med sin blå glimmertusch og lægger det i postkassen. "HVIS NOGEN LÆSER DET HER, SÅ HJÆLP MIG DOG!!!", skriver han. Og nogen dukker op. Nærmere bestemt: Nogen Kristiansen: en lille mand i et lilla velourjakkesæt med et stemmekatalog under armen. Nu får Sylvester lov til at prøve en masse forskellige stemmer for at finde en, der passer. Men meget kan gå galt, når man prøver stemmer, der ikke er ens egne. Og Sylvester får problemer med både familien, vennerne og skolen. Indtil han til sidst finder en stemme, der passer til lige præcis ham. Minimund er Frida Brygmann og Thomas Korsgaards børnebogsdebut.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726340204
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 3. Juni 2020
 • Oplæser:
 • Nicolaj Kopernikus
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Minimund

Frida Brygmann og Thomas Korsgaard debuterer som børnebogsforfattere med en finurlig og humoristisk fortælling om at stå ved den, man er.
Drengen Sylvester er ked af sin spinkle stemme og lille mund. Og han er træt af at blive drillet i skolen. Derfor skriver han et brev med sin blå glimmertusch og lægger det i postkassen.

"HVIS NOGEN LÆSER DET HER, SÅ HJÆLP MIG DOG!!!", skriver han.
Og nogen dukker op. Nærmere bestemt: Nogen Kristiansen: en lille mand i et lilla velourjakkesæt med et stemmekatalog under armen.

Nu får Sylvester lov til at prøve en masse forskellige stemmer for at finde en, der passer.
Men meget kan gå galt, når man prøver stemmer, der ikke er ens egne. Og Sylvester får problemer med både familien, vennerne og skolen.

Indtil han til sidst finder en stemme, der passer til lige præcis ham. Minimund er Frida Brygmann og Thomas Korsgaards børnebogsdebut.

Forlagets beskrivelse af Minimund

Sylvester har en lille mund. Og han lyder som et egern, når han taler.
Det siger William og Esben fra klassen. Og de skriver det på hans bord. Minimund.
Sylvester vil have en anden stemme. Men hvordan får man det?
Sylvester aner det ikke, så han skriver et brev. ’Hvis nogen læser det her, så hjælp mig dog!’
Og så sker der noget, som Sylvester absolut ikke havde regnet med ...

Frida Brygmann er sanger, skuespiller og dramatiker, og Thomas Korsgaard er forfatter. Korsgaard står blandt andet bag de anmelderroste bøger "Hvis der skulle komme et menneske forbi" og "En dag vil vi grine af det og Tyverier".

Brugerbedømmelser af Minimund

 • Pia T. 2. September 2020

  En sød lille historie med et twist - det er ikke altid lykken at få sine ønsker opfyldt.
  Minimund vil så gerne have en anden stemme, men det går galt hver gang og han ender med at være glad for sin egen stemme - da han endelig får den tilbage.
  Måske er nogle af karaktererne og problemerne meget stereotype, og løsningerne lidt for letkøbte, men jeg er sikker på det er en god historie for en stille, usikker dreng.


Find lignende bøger
Bogen Minimund findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.