Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Modern Food Microbiology - James M. Jay - Bog

Bag om Modern Food Microbiology

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780387231808
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 790
  • Udgivet:
  • 10. februar 2005
  • Udgave:
  • 72004
  • Størrelse:
  • 187x263x52 mm.
  • Vægt:
  • 1668 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Modern Food Microbiology

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.

Brugerbedømmelser af Modern Food Microbiology



Find lignende bøger
Bogen Modern Food Microbiology findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.