Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Modern Methods of Food Analysis - K.K. Stewart - Bog

Bag om Modern Methods of Food Analysis

This Symposium on Modern Methods of Food Analysis was the sev enth in a series of basic symposia, begun in 1976, on topics of major importance to food scientists and food technologists.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789401173810
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 421
  • Udgivet:
  • 16. juni 2012
  • Udgave:
  • 11984
  • Størrelse:
  • 229x152x23 mm.
  • Vægt:
  • 646 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 28. november 2024

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Modern Methods of Food Analysis

This Symposium on Modern Methods of Food Analysis was the sev enth in a series of basic symposia, begun in 1976, on topics of major importance to food scientists and food technologists.

Brugerbedømmelser af Modern Methods of Food Analysis



Find lignende bøger
Bogen Modern Methods of Food Analysis findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.