Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Modernization of Traditional Food Processes and Products - Bog

Bag om Modernization of Traditional Food Processes and Products

This volume of the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, describes important aspects of the production of foods and beverages from all over the globe.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781489976697
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 205
  • Udgivet:
  • 23. februar 2016
  • Udgave:
  • 12016
  • Størrelse:
  • 235x155x14 mm.
  • Vægt:
  • 4734 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Modernization of Traditional Food Processes and Products

This volume of the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, describes important aspects of the production of foods and beverages from all over the globe.

Brugerbedømmelser af Modernization of Traditional Food Processes and Products



Find lignende bøger
Bogen Modernization of Traditional Food Processes and Products findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.