Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Modne Mænd 2 af Bo Østlund

Modne Mænd 2 - Lydbog

- Samtaler om livets patina

Bag om Modne Mænd 2

Hvis du ikke kunne få nok af 1’eren, så er der mere snak om livets patina her! Modne Mænd 2, tager os igen på en rejse, gennem den rige visdom af de ældre herre, der er hudløst ærlige i deres snak om livets patina. De modne mænd sidder endnu engang, på “sandheds” sofaen, hvor vi får muligheden for at lærer af visdommen. Samtalerne handler om det som mænd har svært ved, at sætte ord på i hverdagen, her tager de et skridt tilbage og tager sig tiden til at snakke om de svære og gode oplevelser i livet. Modne Mænd 2, er en kanon bog, at have ved hånden til de dage, hvor du mangler input i livet. Modne Mænd var desuden i 2016 et af årets største og mest anmelderroste værker med hele fem røde hjerter i Politiken! Bogens forfatter Bo Østlund, er personen bag samtalerne, han snakker med de kendte modne mænd og bringer de her ellers unormale samtaler for mænd til livs. Det var blandt andet i bogen Modne Mænd, at Troels Kløvedal, afslørede sin dødelige sygdom for omverdenen. Bo Østlund har desuden også skabt bogen ‘Modne Kvinder’ som også har fået stor ros! En fantastisk forfatter med en klasse evne for at holde disse samtaler kørende. Forfatteren er igen i bogen tilbage i det intime herreværelse hvor han sidder i chesterfield-stolen, og bringer emner til livs, der er svære at snakke om. Med 29 spændende kendte danske mænd i alt, får du de første 14 i Modne Mænd 2! De sidste 15 i Modne Mænd 3, kommer med udgivelsen af bogen d. 12 oktober i 2021. Modne Mænd 3 fuldender trilogien, så hvis du kan lide 1 og 2, så glæd dig til Modne Mænd 3!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788791901980
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 10. April 2021
 • Oplæser:
 • Torsten Adler
 • 148,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 29%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 114,95 kr.
 • 46,05 kr. (29%)

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Modne Mænd 2
Hvis du ikke kunne få nok af 1’eren, så er der mere snak om livets patina her! Modne Mænd 2, tager os igen på en rejse, gennem den rige visdom af de ældre herre, der er hudløst ærlige i deres snak om livets patina.

De modne mænd sidder endnu engang, på “sandheds” sofaen, hvor vi får muligheden for at lærer af visdommen. Samtalerne handler om det som mænd har svært ved, at sætte ord på i hverdagen, her tager de et skridt tilbage og tager sig tiden til at snakke om de svære og gode oplevelser i livet. Modne Mænd 2, er en kanon bog, at have ved hånden til de dage, hvor du mangler input i livet. 

Modne Mænd var desuden i 2016 et af årets største og mest anmelderroste værker med hele fem røde hjerter i Politiken! Bogens forfatter Bo Østlund, er personen bag samtalerne, han snakker med de kendte modne mænd og bringer de her ellers unormale samtaler for mænd til livs. Det var blandt andet i bogen Modne Mænd, at Troels Kløvedal, afslørede sin dødelige sygdom for omverdenen. Bo Østlund har desuden også skabt bogen ‘Modne Kvinder’ som også har fået stor ros! En fantastisk forfatter med en klasse evne for at holde disse samtaler kørende. 

Forfatteren er igen i bogen tilbage i det intime herreværelse hvor han sidder i chesterfield-stolen, og bringer emner til livs, der er svære at snakke om. 

Med 29 spændende kendte danske mænd i alt, får du de første 14 i Modne Mænd 2! De sidste 15 i Modne Mænd 3, kommer med udgivelsen af bogen d. 12 oktober i 2021. Modne Mænd 3 fuldender trilogien, så hvis du kan lide 1 og 2, så glæd dig til Modne Mænd 3!

Forlagets beskrivelse af Modne Mænd 2
"Modne Mænd' blev i 2016 ét af årets mest omtalte og anmelderroste værker med bl.a. fem røde hjerter i Politiken.

Aldrig tidligere havde så mange mænd fortalt så hudløst ærligt om dem selv og deres liv som i dette værk, hvor 24 kendte danske mænd hudløst ærligt berettede om livets største spørgsmål i samtaler med bogens forfatter Bo Østlund.

Fra Allan Olsen, Ib Michael og Poul Nesgaard over Søren Østergaard, Lars Lilholt og Hans Engell til Tor Nørretranders, Flemming Jensen og Lars Muhl.

Det var også i bogen 'Modne Mænd', at Troels Kløvedal afslørede sin dødelige sygdom for omverdenen.

Året efter 'Modne Mænd' - i 2017 - udgav Bo Østlund værket 'Modne Kvinder', og denne gang besøgte han 24 kendte danske kvinder. Også denne efterfølger blev en anmelderrost bestseller.

Nu tager forfatteren igen Danmark rundt for at sætte sig til rette i det intime herreværelse i chesterfield-stolen og tale intimt, følsomt og ærligt med ikke færre end 29 nye, spændende kendte danske mænd, og igen kan læserne glæde sig til magiske mandemøder, hvor intet er for svært at tale om.

De 14 første kan du møde her i 'Modne Mænd 2' - de sidste 15 i 'Modne Mænd 3', som udkommer den 12. oktober 2021 og fuldender den unikke trilogi.

De medvirkende i 'Modne Mænd 2' er:

Jes Dorph-Petersen
Kim Fupz Aakeson
Poul Madsen
Mikael Birkkjær
Keld Heick
Troels Bech
Claus Hjort Frederiksen
Søren Sko
Morten Ramsland
Farshad Kholgi
Lasse Helner
Per Juul Carlsen
Troels Malling Thaarup
Rasmus Lyberth

Igen vil samtalerne handle om alt det, som mænd ellers har svært ved at sætte ord på:

Kærlighed, tro, følsomhed, forfængelighed, begær, kvinder alderdom, kroppens forfald, angst, sex, døden og meget, meget mere.

Og da samtalerne også handler om den tid, vi lever i, vil corona-krisen, #metoo-bevægelsen og den ændrede verden naturligvis også blive en del af det spændende og unikke værk.

Forfatteren og familieterapeuten Jesper Juul kaldte i 2016 'Modne Mænd' for 'en historisk milepæl i den danske mands historie''.

'Den er ikke bare fuld af reflekterede og vise udsagn, men viser også for første gang nogensinde, hvordan mænds sprog for deres eksistens er helt forskelligt fra kvinders. Bogen indeholder ikke ét overflødigt interview', skrev han.

'Modne Mænd 1' blev en bog på næsten 500 sider med 5000 tanker, følelser og fornemmelser, håb og drømme – både de, der blev til virkelighed og de, der brast.

Og 'Modne Mænd 2' bliver med denne perlerække af kendte danske mænd ikke mindre interessant og dragende.

Læs meget mere om 'Modne Mænd' på www.modnemaend.dk og www.heatherhill.dk
Brugerbedømmelser af Modne Mænd 2


Find lignende bøger
Bogen Modne Mænd 2 findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.