Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Morfars tryllehat - Jacqueline Landau - E-bog

- På opdagelse med Columbus

Bag om Morfars tryllehat

Morfars tryllehat er en historisk eventyrbog om Kalle på ni år. Kalle er lige flyttet fra byen til landet, fordi hans far har et alkoholproblem. Hans mor og far skændes hele tiden, og Kalle er tit oppe på loftet, hvor hans berejste og eventyrlystne morfar bor. Ud over morfaren er det kun hans lillesøster og den smukke pige Mille fra hans klasse, som Kalle kan være sammen med. Kalles helt store drøm er at blive en helt som Spiderman, Batman og alle de berømte helte fra sine tegneserier og film. Kalle vil redde mennesker og verden, men i stedet bliver han mobbet på sin nye skole af Kasper og Jesper, og hans lærerinde Ritta gør ham til grin. Men en dag ændrer alt sig for Kalle. Da morfar skal hjælpe ham med at lave lektierne, bliver Kalle suget ind i morfars tryllehat og havner tilbage i 1492 på den opdagelsesrejsende Columbus’ skib. Og hvis der er noget, der er brug for på den rejse, så er det helte!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775757770
  • Udgivet:
  • 22. August 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Morfars tryllehat

Morfars tryllehat er en historisk eventyrbog om Kalle på ni år. Kalle er lige flyttet fra byen til landet, fordi hans far har et alkoholproblem. Hans mor og far skændes hele tiden, og Kalle er tit oppe på loftet, hvor hans berejste og eventyrlystne morfar bor. Ud over morfaren er det kun hans lillesøster og den smukke pige Mille fra hans klasse, som Kalle kan være sammen med. Kalles helt store drøm er at blive en helt som Spiderman, Batman og alle de berømte helte fra sine tegneserier og film. Kalle vil redde mennesker og verden, men i stedet bliver han mobbet på sin nye skole af Kasper og Jesper, og hans lærerinde Ritta gør ham til grin.
Men en dag ændrer alt sig for Kalle.
Da morfar skal hjælpe ham med at lave lektierne, bliver Kalle suget ind i morfars tryllehat og havner tilbage i 1492 på den opdagelsesrejsende Columbus’ skib. Og hvis der er noget, der er brug for på den rejse, så er det helte!

Brugerbedømmelser af Morfars tryllehatFind lignende bøger
Bogen Morfars tryllehat findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.