Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Nanotechnologies in Food - Bog

Bag om Nanotechnologies in Food

This book provides an independent, balanced, and impartial view of the potential benefits and risks that nanotechnology applications may bring to the food sector.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854041695
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 244
  • Udgivet:
  • 31. marts 2010
  • Størrelse:
  • 165x246x19 mm.
  • Vægt:
  • 510 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Nanotechnologies in Food

This book provides an independent, balanced, and impartial view of the potential benefits and risks that nanotechnology applications may bring to the food sector.

Brugerbedømmelser af Nanotechnologies in Food



Find lignende bøger
Bogen Nanotechnologies in Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.