Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza - Bricia Lopez - Bog

Bag om Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781419735424
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 22. oktober 2019
  • Størrelse:
  • 274x224x28 mm.
  • Vægt:
  • 1474 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 7. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Brugerbedømmelser af Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza



Find lignende bøger
Bogen Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.