Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza - Bricia Lopez - Bog

Bag om Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781419735424
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 22. oktober 2019
  • Størrelse:
  • 274x224x28 mm.
  • Vægt:
  • 1474 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 30. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Brugerbedømmelser af Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza



Find lignende bøger
Bogen Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.