Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Øjeblikke der aldrig ophører - Hans Gregersen - Bog

Bag om Øjeblikke der aldrig ophører

Hans Gregersen og hans kone er taget ud på en 202 dage lang ekspedition i Oceanien. Turen starter i Darwin i Nordaustralien og fortsætter gennem det australske kontinent, til de krydser havet og fortsætter til Tasmanien, New Zealand, Tonga, Cookøerne, Påskeøen og Tahiti. Undervejs tegner de imponerende billeder af det vidunderlige dyreliv i den stort set uberørte vildmark, og parret møder spændende mennesker fra hele verden, blandt andre det svensk-franske ægtepar Bengt og Marie-Thérèse Danielsson, der gik forrest i kampen sammen med de polynesiske indfødte for at stoppe de franske atomprøvesprængninger i Sydhavet. "Øjeblikke der aldrig ophører" er en smuk og spændende rejseroman, der drager læseren ind i en så fantastisk verden, at man selv får lyst til at følge i parrets fodspor. idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /html Hans Gregersen (f. 1946) er en dansk forfatter og lærer. Han har flere gange taget orlov fra arbejdet som skolelærer i Solrød og Sæby for at researche sine bøger. Gennem tiden er det blevet til over 60 bøger om vidt forskellige emner. Hans Gregersen har både skrevet biografier, børne- og ungdomsbøger, rejsebøger samt historiebøger for børn og voksne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726101027
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 368
 • Udgivet:
 • 23. Januar 2019
 • Udgave:
 • 1
Leveringstid: 2-4 uger
Forventet levering: 11. Juni 2024

Beskrivelse af Øjeblikke der aldrig ophører

Hans Gregersen og hans kone er taget ud på en 202 dage lang ekspedition i Oceanien. Turen starter i Darwin i Nordaustralien og fortsætter gennem det australske kontinent, til de krydser havet og fortsætter til Tasmanien, New Zealand, Tonga, Cookøerne, Påskeøen og Tahiti. Undervejs tegner de imponerende billeder af det vidunderlige dyreliv i den stort set uberørte vildmark, og parret møder spændende mennesker fra hele verden, blandt andre det svensk-franske ægtepar Bengt og Marie-Thérèse Danielsson, der gik forrest i kampen sammen med de polynesiske indfødte for at stoppe de franske atomprøvesprængninger i Sydhavet.

"Øjeblikke der aldrig ophører" er en smuk og spændende rejseroman, der drager læseren ind i en så fantastisk verden, at man selv får lyst til at følge i parrets fodspor.

idden /title /head

body

center h1 403 Forbidden /h1 /center

/body

/html

Hans Gregersen (f. 1946) er en dansk forfatter og lærer. Han har flere gange taget orlov fra arbejdet som skolelærer i Solrød og Sæby for at researche sine bøger. Gennem tiden er det blevet til over 60 bøger om vidt forskellige emner. Hans Gregersen har både skrevet biografier, børne- og ungdomsbøger, rejsebøger samt historiebøger for børn og voksne.

Brugerbedømmelser af Øjeblikke der aldrig ophørerFind lignende bøger
Bogen Øjeblikke der aldrig ophører findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.