Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Og jeg vågnede af Eva Andrea Du sparer 10% ift. normalprisen Spar 10%

Og jeg vågnede - Bog

Bag om Og jeg vågnede

En ganske særlig nat forandrer alt. Eva Andrea møder den guddommelige Kærlighed - og hendes verden slår de første revner. Hun drages til at træde ind i stilheden, og ind i sit sinds underverden, hvor stikkende øjne venter i mørket. Vil hun finde vej gennem sjælens mørke nat? Vil hun få mod til at følge sjælens kalden? Også når det koster mere end hun aner? Og jeg vågnede er en dybt personlig roman. Det er også fortællingen om enhver sjæl, der vågner op til sin sande essens, og begiver sig ud på sin indre helterejse. Elsket og støttet af Kærligheden selv. Bogen er en vejviser tilbage til ånden. Det smukkeste og mest betagende jeg længe har læst - hvert ord rører mit hjerte og varmer min sjæl. - Flora Skouboe Eriksen, Mindfulness Akademiet Denne bog er en skøn, finsleben juvel. Det er sjældent at litterær sans, blomstrende spiritualitet og livsmod til at dele noget dybt vedkommende, går så fint hånd i hånd som her. - Søren Hauge, Forfatter og Spirituel Lærer En ufattelig vakker bog. Læs den og lad Eva Andreas magiske univers berøre dig langt ind i hjertet. - Jannecke Øines, Wisdom From North Smertefuld, sårbar og fyldt med kærlighed. Sikken en smuk fortælling! -Anja Steensig, Writer and Speaker - The Art of Compassionate Living Et mesterværk...Bogen er som et brøl, men blid som en fjer i vinden. - Synne Justesen, Writer, Speaker and healer Jeg elskede at læse denne bog om vækst, oplysning og transformation. Denne bog er en dybt healende oplevelse. - Sophia Carolina Carena, Numerolog og Mindset Mentor Eva har med sin smukke bog indtaget min sjæl; hun har grebet fat om min feminine urkraft og healet mit hjerte. Hendes visdom har uendelig rækkevidde og vil formå at frigøre sjæle. - Pia Nissen, Spirituel Lærer Med sin fortælling oplyser Eva min sti. Hun vander mit håb og gøder min tillid. Giver mig mod til at fortsætte min vandring. Hun er som en engel, der går ved siden af mig. - Inger Hjort, Stifter af Connecte

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771883718
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 216
 • Udgivet:
 • 28. Juli 2017
 • Udgave:
 • 1
 • 185,00 kr.
 • 205,95 kr.
 • 20,95 kr. (10%)
 • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • 1-2 hverdage
 • 16. April 2021
Beskrivelse af Og jeg vågnede
En ganske særlig nat forandrer alt. Eva Andrea møder den guddommelige Kærlighed - og hendes verden slår de første revner. Hun drages til at træde ind i stilheden, og ind i sit sinds underverden, hvor stikkende øjne venter i mørket.

Vil hun finde vej gennem sjælens mørke nat? Vil hun få mod til at følge sjælens kalden? Også når det koster mere end hun aner? Og jeg vågnede er en dybt personlig roman. Det er også fortællingen om enhver sjæl, der vågner op til sin sande essens,

og begiver sig ud på sin indre helterejse. Elsket og støttet af Kærligheden selv.

Bogen er en vejviser tilbage til ånden. Det smukkeste og mest betagende jeg længe har læst - hvert ord rører mit hjerte og varmer min sjæl.

- Flora Skouboe Eriksen, Mindfulness Akademiet

Denne bog er en skøn, finsleben juvel. Det er sjældent at litterær sans, blomstrende spiritualitet og livsmod til at dele noget dybt vedkommende, går så fint hånd i hånd som her.

- Søren Hauge, Forfatter og Spirituel Lærer

En ufattelig vakker bog. Læs den og lad Eva Andreas magiske univers berøre dig langt ind i hjertet.

- Jannecke Øines, Wisdom From North

Smertefuld, sårbar og fyldt med kærlighed. Sikken en smuk fortælling!

-Anja Steensig, Writer and Speaker - The Art of Compassionate Living

Et mesterværk...Bogen er som et brøl, men blid som en fjer i vinden.

- Synne Justesen, Writer, Speaker and healer

Jeg elskede at læse denne bog om vækst, oplysning og transformation. Denne bog er en dybt healende oplevelse.

- Sophia Carolina Carena, Numerolog og Mindset Mentor

Eva har med sin smukke bog indtaget min sjæl; hun har grebet fat om min feminine urkraft og healet mit hjerte. Hendes visdom har uendelig rækkevidde og vil formå at frigøre sjæle.

- Pia Nissen, Spirituel Lærer

Med sin fortælling oplyser Eva min sti. Hun vander mit håb og gøder min tillid. Giver mig mod til at fortsætte min vandring. Hun er som en engel, der går ved siden af mig.

- Inger Hjort, Stifter af Connecte
Brugerbedømmelser af Og jeg vågnede


Find lignende bøger
Bogen Og jeg vågnede findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.