Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Oktavia - PN Skriver - Bog

- Den nye verden

Bag om Oktavia

Det bliver en hæsblæsende jagt i en fremmed verden. Mødet med kong Tarlian vender om på alt. De er kommet til hans rige, men hvad skal de? Beskytte livets sten? Men hvad er det for en sten? Drager og mærkelige væsner dukker op. Hvad kan de gøre? Skal de kæmpe eller flygte? Der er blod og ødelæggelse overalt i kong Tarlians by. Hvem kan Liv, Ilva, Jack og Augusta stole på? Hinanden? Måske, måske ikke! Spørgsmålet, om hvordan de kommer væk fra denne verden, trænger sig på. Kommer de nogensinde hjem? Portalen? De må finde portalen. Kan de på nogen måde aktivere den, hvis og når de finder den? Hvad venter der dem på den anden side? Xandria jagter dem nådesløst, alt imens Liv og Jacks forhold bliver dybere. Liv er sikker på, at han bedre kan lide Ilva end hende.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775756858
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 194
 • Udgivet:
 • 14. September 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 152x220x12 mm.
 • Vægt:
 • 313 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 30. November 2022
På lager

Online pris

 • BLACK WEEK
  : :

Fordelspris

Beskrivelse af Oktavia

Det bliver en hæsblæsende jagt i en fremmed verden. Mødet med kong Tarlian vender om på alt. De er kommet til hans rige, men hvad skal de? Beskytte livets sten? Men hvad er det for en sten? Drager og mærkelige væsner dukker op. Hvad kan de gøre? Skal de kæmpe eller flygte? Der er blod og ødelæggelse overalt i kong Tarlians by. Hvem kan Liv, Ilva, Jack og Augusta stole på? Hinanden? Måske, måske ikke! Spørgsmålet, om hvordan de kommer væk fra denne verden, trænger sig på. Kommer de nogensinde hjem? Portalen? De må finde portalen. Kan de på nogen måde aktivere den, hvis og når de finder den? Hvad venter der dem på den anden side? Xandria jagter dem nådesløst, alt imens Liv og Jacks forhold bliver dybere. Liv er sikker på, at han bedre kan lide Ilva end hende. Uddrag af bogen Hun kan tydeligt se den sorte skygge derinde. Hvad er det, du vil? Xandria ved udmærket godt, hvad skyggen vil, spørgsmålet er kun for at vinde tid. Håber hun. Du ved godt, hvad jeg vil. Det spørgsmål er ikke gennemtænkt, Xandria! Måden, skyggen får sagt hendes navn på, får de små nakkehår til at rejse sig mere endnu. Ja, det ved jeg, men jeg har dem ikke. Hvorfor vil du have de sten? Skyggen griner med en hæs stemme. Hvad sker der med din hukommelse? Jeg synes, der er huller i den! Det må være alderen, men jeg skal nok få dig til at huske en dag. Denne højpandede måde, skyggen taler på, er ved at drive hende til vanvid. Ja ja, hun ved det, hun er ikke nogen ungmø mere, men huske kan hun stadig, og hun kan ikke huske noget som helst om at skulle vide, hvem eller for den sags skyld hvad denne skygge er. Jeg husker udmærket, men jeg ved ikke, hvem … Om forfatteren Pia Naamansen Skriver (f. 1973) har altid elsket at skrive og forsvinde ind i en anden virkelighed, som hun selv har skabt. Det at skabe sin egen virkelighed har altid været lykken. Ordblindhed har gjort, at hendes skriverier er havnet i skuffen. Hun tog springet i 2021 med første bind i Oktavia-serien. Dette er bind nummer to ud af i alt tre bind.

Forlagets beskrivelse af Oktavia

Det bliver en hæsblæsende jagt i en fremmed verden. Mødet med kong Tarlian vender om på alt. De er kommet til hans rige, men hvad skal de? Beskytte livets sten? Men hvad er det for en sten? Drager og mærkelige væsner dukker op. Hvad kan de gøre? Skal de kæmpe eller flygte? Der er blod og ødelæggelse overalt i kong Tarlians by. Hvem kan Liv, Ilva, Jack og Augusta stole på? Hinanden? Måske, måske ikke!
Spørgsmålet, om hvordan de kommer væk fra denne verden, trænger sig på. Kommer de nogensinde hjem?
Portalen? De må finde portalen. Kan de på nogen måde aktivere den, hvis og når de finder den?
Hvad venter der dem på den anden side?
Xandria jagter dem nådesløst, alt imens Liv og Jacks forhold bliver dybere. Liv er sikker på, at han bedre kan lide Ilva end hende.

Uddrag af bogen
Hun kan tydeligt se den sorte skygge derinde. Hvad er det, du vil? Xandria ved udmærket godt, hvad skyggen vil, spørgsmålet er kun for at vinde tid. Håber hun. Du ved godt, hvad jeg vil. Det spørgsmål er ikke gennemtænkt, Xandria! Måden, skyggen får sagt hendes navn på, får de små nakkehår til at rejse sig mere endnu. Ja, det ved jeg, men jeg har dem ikke. Hvorfor vil du have de sten? Skyggen griner med en hæs stemme. Hvad sker der med din hukommelse? Jeg synes, der er huller i den! Det må være alderen, men jeg skal nok få dig til at huske en dag. Denne højpandede måde, skyggen taler på, er ved at drive hende til vanvid. Ja ja, hun ved det, hun er ikke nogen ungmø mere, men huske kan hun stadig, og hun kan ikke huske noget som helst om at skulle vide, hvem eller for den sags skyld hvad denne skygge er. Jeg husker udmærket, men jeg ved ikke, hvem …

Om forfatteren
Pia Naamansen Skriver (f. 1973) har altid elsket at skrive og forsvinde ind i en anden virkelighed, som hun selv har skabt. Det at skabe sin egen virkelighed har altid været lykken. Ordblindhed har gjort, at hendes skriverier er havnet i skuffen. Hun tog springet i 2021 med første bind i Oktavia-serien. Dette er bind nummer to ud af i alt tre bind.

Brugerbedømmelser af OktaviaFind lignende bøger
Bogen Oktavia findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.