Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Oplevelsesgaver

Med en GO DREAM oplevelsesgave kan du forkæle en du holder af. Vi har samlet et udvalg af fantastiske oplevelser her på siden, hvor du kan udforske et hav fyldt med massere af forkælelse, smagsoplevelser, opdagelse og eventyr. Med oplevelser i København og resten af Danmark er det kun fantasien der sætter grænser for, hvor din næste oplevelse skal være.

Om det skal være en oplevelsesgave til ham eller en oplevelsesgave til hende der har alt, et romantisk ophold, lækker selvforkælelse, en biograftur eller en oplevelse med fart over feltet - vil du med en oplevelsesgave fra GO DREAM give en oplevelse for livet.
Show more
Filter
Filter
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • - En spændende aften i salens mørke inkl. biomenu
   
  299,00 kr.

  En god tur i biografen med det hele – for dig og en ledsager.I skal bare finde den film, som I har lyst til at se, læne jer tilbage i mørket – og lade jer rive med!Med denne oplevelse får du to biografbilletter og to bio-menuer, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet. Uanset om I er til action, komedie, drama eller underfundige fantasy-film, så kan I garantereret finde en forestilling efter jeres smag.I får billetter til bio-menuerne, som kan indløses til sodavand og popcorn i biografens café/kiosk. Biografbilletterne kan bruges til almindelige forestillinger.Husk at reservere plads i den pågældende biograf. Der kan forekomme tillæg for helaftensfilm, film i 3D, forlænget spilletid og lignende. Eventuelt tillæg betales direkte i biografen.Rigtig god fornøjelse!

  • 299,00 kr.
 • - En hyggelig dag med lækker brunch og godt selskab
   
  299,00 kr.

  Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch. Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer. Denne velsmagende luksusbrunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I - afhængig af indløsningssted - have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice, mousserende vin eller en kop friskbrygget kaffe.Glæd jer til at nyde et dejligt måltid, formiddagssolen og det afslappende og hyggelige caféliv.Velbekomme!Nyd selv denne fantastiske oplevelse eller giv et brunch gavekort til et par I holder af, jeres forældre, eller et vennepar.

  • 299,00 kr.
 • - 2 nætter med DFDS Seaways for 2 personer
   
  995,00 kr.

  Velkommen ombord på jeres flydende hotel med skiftende udsigt. Cruiser I med, vil I nyde afslapning og frisk havluft undervejs og være et nyt sted, når I vågner...Få en opfriskende ferie væk fra det hele. Tag et MiniCruise med DFDS Seaways til Norge og oplev Oslo.Forkæl kæresten og dig selv med en miniferie, hvor I kan nyde hinanden, freden og den friske havluft. Om bord er tid til afslapning og nydelse, inden I kan opleve Oslo.I Oslo har I en dag før båden sejler igen, og I kan for eksempel bruge lejligheden til at besøge Edvard Munch-museet, få noget lækkert at spise, se Holmenkollen eller bare gå en tur i den spændende hovedstad.Om bord på færgen kan I vælge mellem pizza-, buffet-, steak- og international restaurant, tage på vinbar, drikke en kop kaffe i caféen, besøge Bobble Zones pool, jacuzzi og sauna, shoppe toldfrit i Sea Shop eller gå på natklub – blandt mange andre muligheder. På Pearl Seaways er der derudover kasino.

  • 995,00 kr.
 • - Overnatning, morgenmad og middag på hotel i Danmark
   
  1.999,00 kr.

  Hvem kunne ikke godt trænge til en hyggelig miniferie? En 3-dags miniferie er lang nok til et mærkbart pusterum og kort nok til nemt at passe ind i hverdagen.Med dette gavekort kan du tage på miniferie på ét af Comwells hoteller. Du får 3 dage med overnatning, morgenmad og middag.På og omkring alle Comwell hotellerne er der rig mulighed for at geare helt ned - eller være aktiv fra morgen til aften. Hotellerne ligger midt i naturen og tæt på kulturen, så der er masser af muligheder for eventyr, afslapning og spændende oplevelser.Så hvad enten du vil koncentrere dig om den eneste ene, trænger til en travetur i skoven efterfulgt af en lækker middag, eller du tilbringer en hæsblæsende dag på de nærmeste seværdigheder, så er denne miniferie et godt valg - året rundt.Forkæl dig selv med en ferie, og oplev smukke og spændende Danmark! Giv jer selv en afslappende miniferie for 2, eller giv som gave til forældre, kæresten eller som bryllupsgave.

  • 1.999,00 kr.
 • - En flyvetur over det danske land
   
  699,00 kr.

  At flyve helikopter er en helt speciel fornemmelse. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en ganske særlig ro i sjælen.Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Nyd synet af det smukke landskab med marker, veje og byer under dig og mød himlen helt tæt på – med denne helikoptertur vil du have mulighed for at opleve verden i et nyt perspektiv.En flyvetur i helikopter er en helt igennem unik måde at lade sig transportere på, hvor du efter kun en kort tur over startbanen pludselig befinder dig højt oppe i luften. Du vil blive overrasket over, hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er, og hvor spændende og sjovt det er at flyve i den.  I sandhed en opløftende oplevelse!Prøv selv eller giv et gavekort til en helikoptertur i fødselsdagsgave, på bryllupsdagen eller i julegave til din far, mor, kæresten eller mand.

  • 699,00 kr.
 • - Åbent gavekort på 499 kr
   
  499,00 kr.

  • 499,00 kr.
 • - 2 overnatninger med morgenmad og en lækker middag
   
  1.499,00 kr.

  Miniferien er den lille pause fra hverdagen, hvor I får slappet af og ladet op med ægte råhygge og dejlig mad. I får 2 overnatninger på et dejligt sted, som I selv vælger.Den ene aften kan I nyde en lækker middag, mens I begge morgener kan vågne op til en skøn morgenbuffet.Middagen består af en eller to retter, afhængigt af hvilket sted I ønsker at besøge. Bagefter kan I gå til ro i jeres hyggelige dobbeltværelse og nyde en god nats søvn.En perfekt oplevelse til et weekendophold, en lille ferie, et afbræk fra hverdagen eller bare et par dage med tid til hinanden.Oplev en ny del af Danmark - fra det bakkede Midtjylland, til det naturskønne Nordsjælland eller Sønderjylland med åbne vidder.I bestemmer helt selv, om I vil bo på en hyggelig landevejskro, et familiedrevet landsbyhotel, eller et hotel i byen.Det vigtigste er, at I får nogle dejlige feriedage og får tid til afslapning. Tag afsted sammen med én du holder af og nyd livet – I vælger selv om miniferien skal fyldes med oplevelser eller om I bare vil trække stikket ud et par dage…

  • 1.499,00 kr.
 • - Tre-retters middag for to med adelig atmosfære
   
  1.195,00 kr.

  Nyd en dejlig middag i hinandens selskab på et slot i smukke, historiske omgivelser. Rundt om i Danmark ligger seks af verdens smukkeste og mest velholdte slotte, hvor du den dag i dag stadig fornemmer den adelige atmosfære, fra dengang de var hjemsteder for grever, baroner og fornemme adelsfolk.Vælg mellem en af de seks fornemme slotsrestauranter og lad slotskøkkenet varte jer op med en lækker 3-retters menu.Træd indenfor og mærk historiens vingesus fra de flotte riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner, inden I sætter jer godt til rette til en dejlig middag i slotsrestauranten med udsigt til slotshaven og de skønne naturomgivelser.Menuen er sammensat af friske råvarer afhængig af sæson. De omkringliggende skove byder på vildt, og havet byder på delikate fangster, der af slottets dygtige kokke tilberedes med årstidens urter, frugter og grøntsager. Til middagen vil I blive budt på vin fra slottets egen vinkælder.Velbekomme!Et yderst smagfuldt gavekort til bryllupper, sølvbryllupper eller blot en romantisk kærlighedsgave til en, du gerne vil nyde en middag med i smukke omgivelser på et slot.

  • 1.195,00 kr.
 • - Kør selv en rød drøm på landevej
   
  895,00 kr.

  Læn dig tilbage i førersædet og kør selv en ægte supersportsvogn på landevej. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 fra førersædet og få V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Ferrari - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Du vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil.Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,0 sekunder.Din køretur i Ferrari’en foregår på landevej i Danmark.

  • 895,00 kr.
 • - En afslappende oplevelse for kroppen
   
  500,00 kr.

  Her får man en effektiv, dybdegående og behagelig massage, skræddersyet til den enkeltes behov. Uanset om man ønsker en wellness behandling eller har et akut problem, så er en gang massage ren nydelse.Under behandlingen kan man mærke hvordan kroppen løsnes op, og bagefter oplever man en øget og fornyet energi.Udover at massage giver øget velvære, så mindsker det også kroppens stressniveau, affaldsstoffer udrenses og træthedsfornemmelser og spændinger reduceres kraftigt.Behandlingens indhold og varighed varierer fra sted til sted. Man kan fx vælge at få fysiurgisk massage, graviditetsmassage, zoneterapi eller en anti-stress-behandling. Der kan også være mulighed for at kombinere behandlingerne, så man eksempelvis får massage og zoneterapi. Nogle steder inkluderer oplevelsen også et glas champagne.De produkter der anvendes i behandlingen er primært allergivenlige – ingen parabener eller parfume

  • 500,00 kr.

Oplevelsesgaver til ham

Uanset hvilken mand du skal finde en gave til, så vil der altid være en oplevelsesgave han vil synes om. Skal du finde en oplevelsesgave til ham, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg, med oplevelser lige fra Helikoptertur eller testkørsel af en Ferrari til ølsmagning, middag eller wellness. De bedste gaver man kan give er altid de personlige gaver, hvilket nu er blevet endnu nemmere med en GO DREAM oplevelsesgave. Oplevelsesgaver til hende

Er du på udkig efter den helt rigtige gave til hende der har alt, eller hende du holder af, kunne en oplevelsesgave fra GO DREAM være en suveræn idé. Har du også svært ved at finde den rette gave til kæresten, veninden, mor eller konen så overrask i stedet med en oplevelsesgave til hende. Den perfekte gaveidé til kvinden kan være et romantisk ophold, wellness eller en oplevelsesgave med lækker mad og drikke. En oplevelse vil altid blive husket og give plus point - vi har her på siden et hav af forskellige oplevelsesgaver fra GO DREAM, som helt sikkert vil gøre et indtryk. Oplevelser i København

Der er rig mulighed for at finde oplevelser i København, det har faktisk aldrig været nemmere at finde oplevelser i København og oplevelser i Danmark, som med en oplevelsesgave fra GO DREAM. Bylivet blomstrer som aldrig før, i København og med sine alsidige bydele er København en utroligt charmerende by, som byder på et hav af mindeværdige oplevelser. Kombination af nytænkende arkitektur og de gamle historiske bygninger, betyder at oplevelser i København er noget helt specielt og gør det til den perfekte oplevelse. Med en GO DREAM oplevelsesgave, kan du i forbindelse med at gå på opdagelse i København - vælge iblandt en bred vifte af oplevelsesgaver. Lige fra biograftur eller gourmet til romantiske ophold eller har brug for lidt action, så er der noget til enhver smag i alle aldre. Familieoplevelser

Med en oplevelsesgave fra GO DREAM, står du med den perfekte oplevelse til dig og familien. Hvis i mangler inspiration til hvor den næste familietur skal gå hen eller bare ikke ved hvad i skal foretage jer i næste weekend, vil en oplevelsesgave passe perfekt til jer. Vi har et bredt udvalg af lækre oplevelser i Danmark, hvor der er rig mulighed for at vælge mellem en biograftur, cafébesøg, middage, ophold eller oplevelser med action, til den aktive familie. Der findes altså en oplevelse til alle familier og derfor handler det bare om at tage en beslutning og komme afsted. Smagsoplevelser

GO DREAM byder på et utroligt stort udvalg af smagsoplevelser, når det kommer til deres oplevelsesgaver - vi har her på siden samlet, hvad vi synes, er det mest fornuftige udvalg. Uanset om du lige har lyst til en gourmetmenu en lækker brunch eller ølsmagning eller måske at gå amok i en pølsevogn, så har du muligheden. Oplevelserne er tilgængelige i hele det danske land, hvilket naturligvis åbner op for alle sandsynlige muligheder du kunne tænke dig, hvis du havde lyst til en smagsoplevelse. Derfor håber vi at vi har matchet jeres præferencer og at i finder lige netop den oplevelse, der passer til jer. 
FAQ - ofte stillede spørgsmål til oplevelsesgaver

Hvad er en oplevelsesgave?

En oplevelsesgave er i og for sig en anderledes gave, som du kan give til en person i dit liv, du holder af. Med et bredt sortiment, er der noget for enhver smag - om det så skal være noget gastronomisk, et romantisk ophold eller selvforkælelse, skal du nok finde det rette. 

Hvor kan man bruge sine oplevelsesgaver henne?

Oplevelsesgaverne kan indløses rundt om i hele Danmark. Under hver enkelt oplevelsesgave vil der være oplyst helt præcist, hvor den specifikke oplevelse kan nydes. 

Hvilke oplevelsesgaver tilbyder vi?

Udvalget af vores oplevelsesgaver fra GO DREAM er specifikt valgt ud, fra efterspørgsel. Vi har alt lige fra gastronomiske lækkerier, romantiske ophold eller wellness oplevelser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.