Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Oplevelsesgaver

Med en GO DREAM oplevelsesgave kan du forkæle en du holder af. Vi har samlet et udvalg af fantastiske oplevelser her på siden, hvor du kan udforske et hav fyldt med massere af forkælelse, smagsoplevelser, opdagelse og eventyr. Med oplevelser i København og resten af Danmark er det kun fantasien der sætter grænser for, hvor din næste oplevelse skal være.

Om det skal være en oplevelsesgave til ham eller en oplevelsesgave til hende der har alt, et romantisk ophold, lækker selvforkælelse, en biograftur eller en oplevelse med fart over feltet - vil du med en oplevelsesgave fra GO DREAM give en oplevelse for livet.
Show more
Filter
Filter
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter
 • - En spændende aften i salens mørke inkl. biomenu
   
  299,00 kr.

  En god tur i biografen med det hele – for dig og en ledsager.I skal bare finde den film, som I har lyst til at se, læne jer tilbage i mørket – og lade jer rive med!Med denne oplevelse får du to biografbilletter og to bio-menuer, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet. Uanset om I er til action, komedie, drama eller underfundige fantasy-film, så kan I garantereret finde en forestilling efter jeres smag.I får billetter til bio-menuerne, som kan indløses til sodavand og popcorn i biografens café/kiosk. Biografbilletterne kan bruges til almindelige forestillinger.Husk at reservere plads i den pågældende biograf. Der kan forekomme tillæg for helaftensfilm, film i 3D, forlænget spilletid og lignende. Eventuelt tillæg betales direkte i biografen.Rigtig god fornøjelse!

  • 299,00 kr.
 • - En hyggelig dag med lækker brunch og godt selskab
   
  299,00 kr.

  Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch. Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer. Denne velsmagende luksusbrunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I - afhængig af indløsningssted - have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice, mousserende vin eller en kop friskbrygget kaffe.Glæd jer til at nyde et dejligt måltid, formiddagssolen og det afslappende og hyggelige caféliv.Velbekomme!Nyd selv denne fantastiske oplevelse eller giv et brunch gavekort til et par I holder af, jeres forældre, eller et vennepar.

  • 299,00 kr.
 •  
  249,00 kr.

  Nyd et hyggeligt cafébesøg på en af mange gode cafeer i Danmark.Med dette gavekort kan I tage to på café og få en god oplevelse sammen. Jeres muligheder varierer alt efter hvilken café I vælger. Valgmulighederne kan for eksempel være en brunch, burgere, kaffe og kage, øl og sodavand, eller andet godt. Nogle steder kan I frit vælge fra caféens menukort.Rigtig god fornøjelse!

  • 249,00 kr.
 • - Balsam for sjælen med 1 overnatning og morgenmad for 2 personer
   
  1.499,00 kr.

  I skal ingenting, og det er helt perfekt. Se frem til en afslappet wellnessweekend – meget af tiden i badekåbe og tøffel-tempo, så sjælen kan følge med...Tag en pause fra hverdagen, og nyd total afslapning på et dejligt wellness-hotel. Alle dine sanser vil blive stimuleret i de rolige omgivelser – og bane vejen til fornyet energi og balance.Tag afsted sammen med dit hjertes udkårne, en god ven eller veninde og nyd en sanselig weekend fyldt med afslapning og forkælelse på et skønt hotel i Danmark.I får fri adgang til wellness-området – her kan I blot lade tankerne flyde… og mærke roen brede sig indefra.Et wellnessophold er den lille luksus med den store effekt – det perfekte åndehul fra hverdagens stress og jag.God fornøjelse!

  • 1.499,00 kr.
 • - Nyd tosomheden på et slot i Danmark
   
  1.980,00 kr.

  I Danmark ligger nogle af verdens smukkeste slotte. Den dag i dag fornemmer du stadig den oprindelige, aristokratiske atmosfære, når du træder indenfor i de fornemme riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner.Når I ankommer til det slot, I har valgt for jeres romantiske ophold, vil I blive budt velkommen med slottets eftermiddagskaffe og tilhørende kage. Herefter er der god tid til at nyde de prægtige omgivelser. I kan for eksempel gå en tur i slotshaven, gå på opdagelse på selve slottet, eller opleve det store udvalg af vine fra slottets egen vinkælder.Hen under aftenen vil I få serveret en velkomstdrink samt hors d’oeuvres, inden I skal nyde en dejlig 3-retters middag i den charmerende slotsrestaurant, hvor der er rig mulighed for at nyde både maden og hinanden.Overnatningen foregår i et elegant værelse med jeres helt egen himmelseng, der sørger for, at natten bliver lige så eventyrlig som dagen. Næste morgen serveres morgenmad i restauranten.Perfekt gavekort til bryllupper, sølvbryllupper eller blot en romantisk gave til et par, der fortjener et ophold med masser af historie, atmosfære og skøn velvære.Bemærk venligst, at der også er muligehd for at benytte dette gavekort andre dejlige steder i Danmark end på slotshotellerne. Indholdet her vil være anderledes end på slotshotellerne. detaljeret info om indhold de specifikke steder findes i booking.

  • 1.980,00 kr.
 •  
  299,00 kr.

  Forestil dig duften af nybagt brød, flammegrillet bøf, krydrede fritter og hjemmerørt dressing. Løber tænderne i vand? Så bare vent til du sætter tænderne i den sprøde bolle, smager den saftige bøf, knasende friske salat og det lækre tilbehør - mums!Vælg frit mellem håndplukkede caféer, brasserier og burgerrestauranter overalt i landet.Burgere er ikke længere blot fastfood - gourmetburgeren er fremstillet af lækre råvarer, hjemmelavede ingredienser og tilberedt med passion.Sæt jer godt til rette - og nyd det!

  • 299,00 kr.
 • - En dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led
   
  395,00 kr.

  Nyd en pragtfuld massage for øget velvære og livskvalitet.Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led. Massagen hjælper din krop med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen.Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære.Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min. 45 minutter. Du vil sammen med massøren aftale, hvilke dele af kroppen, du ønsker massage af – f.eks. ryg, skuldre, nakke eller ben.Du kan også vælge at lade hovedbunds- eller ansigtsmassage indgå. Massøren vil hjælpe dig med at sammensætte behandlingen, så den svarer til dine behov og ønsker.Læn dig tilbage og lad dig forkæle med en behandling, der får dig til at slappe helt af.Skøn forkælelse, du har fortjent!Gavekort for ren velvære til både mor, far, veninde, søster, bror eller dig selv, hvis du trænger til et afslappende pusterum.

  • 395,00 kr.
 • - Åbent gavekort på 299 kr.
   
  299,00 kr.

  • 299,00 kr.
 • - 2 nætter med DFDS Seaways for 2 personer
   
  995,00 kr.

  Velkommen ombord på jeres flydende hotel med skiftende udsigt. Cruiser I med, vil I nyde afslapning og frisk havluft undervejs og være et nyt sted, når I vågner...Få en opfriskende ferie væk fra det hele. Tag et MiniCruise med DFDS Seaways til Norge og oplev Oslo.Forkæl kæresten og dig selv med en miniferie, hvor I kan nyde hinanden, freden og den friske havluft. Om bord er tid til afslapning og nydelse, inden I kan opleve Oslo.I Oslo har I en dag før båden sejler igen, og I kan for eksempel bruge lejligheden til at besøge Edvard Munch-museet, få noget lækkert at spise, se Holmenkollen eller bare gå en tur i den spændende hovedstad.Om bord på færgen kan I vælge mellem pizza-, buffet-, steak- og international restaurant, tage på vinbar, drikke en kop kaffe i caféen, besøge Bobble Zones pool, jacuzzi og sauna, shoppe toldfrit i Sea Shop eller gå på natklub – blandt mange andre muligheder. På Pearl Seaways er der derudover kasino.

  • 995,00 kr.
 • - Overnatning, morgenmad og middag på hotel i Danmark
   
  1.999,00 kr.

  Hvem kunne ikke godt trænge til en hyggelig miniferie? En 3-dags miniferie er lang nok til et mærkbart pusterum og kort nok til nemt at passe ind i hverdagen.Med dette gavekort kan du tage på miniferie på ét af Comwells hoteller. Du får 3 dage med overnatning, morgenmad og middag.På og omkring alle Comwell hotellerne er der rig mulighed for at geare helt ned - eller være aktiv fra morgen til aften. Hotellerne ligger midt i naturen og tæt på kulturen, så der er masser af muligheder for eventyr, afslapning og spændende oplevelser.Så hvad enten du vil koncentrere dig om den eneste ene, trænger til en travetur i skoven efterfulgt af en lækker middag, eller du tilbringer en hæsblæsende dag på de nærmeste seværdigheder, så er denne miniferie et godt valg - året rundt.Forkæl dig selv med en ferie, og oplev smukke og spændende Danmark! Giv jer selv en afslappende miniferie for 2, eller giv som gave til forældre, kæresten eller som bryllupsgave.

  • 1.999,00 kr.
 • - Åbent gavekort på 199 kr.
   
  199,00 kr.

  • 199,00 kr.
 • - Giv din hud en ny glød med en velgørende ansigtsbehandling
   
  499,00 kr.

  Læn dig tilbage og nyd en helt fantastisk og afstressende luksus ansigtsbehandling, der udover øget velvære også fokuserer på at tilføre anti-aging og forebyggelse af ældning af huden.Når du ligger på briksen, vil du snart glemme alt andet end den dejlige ansigtsbehandling – og give dig hen til nydelsen! Du vil være i hænderne på en kyndig kosmetolog, som vil anvende de allerbedste produkter - nøje udvalgt til netop din hudtype. Du vil både kunne se og mærke forskellen.I denne luksuriøse ansigtsbehandling indgår også afspændende ansigtsmassage kombineret med en dejlig hovedbundsmassage. Glæd dig til en behandling, som udover at være effektivt plejende også er en afslappende og forkælende nydelse.Nyd en skøn behandling – og forandring – du vil kunne se og mærke længe efter!Bestil luksusansigtsbehandling til dig selv eller giv behandlingen i gave til din bedste veninde, datter, mor eller kæreste.

  • 499,00 kr.
 • - En flyvetur over det danske land
   
  699,00 kr.

  At flyve helikopter er en helt speciel fornemmelse. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en ganske særlig ro i sjælen.Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Nyd synet af det smukke landskab med marker, veje og byer under dig og mød himlen helt tæt på – med denne helikoptertur vil du have mulighed for at opleve verden i et nyt perspektiv.En flyvetur i helikopter er en helt igennem unik måde at lade sig transportere på, hvor du efter kun en kort tur over startbanen pludselig befinder dig højt oppe i luften. Du vil blive overrasket over, hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er, og hvor spændende og sjovt det er at flyve i den.  I sandhed en opløftende oplevelse!Prøv selv eller giv et gavekort til en helikoptertur i fødselsdagsgave, på bryllupsdagen eller i julegave til din far, mor, kæresten eller mand.

  • 699,00 kr.
 • - 2 x saftig bøf - gennemstegt, medium eller blodrød?
   
  499,00 kr.

  Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en god, saftig bøf for to.Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne. Vælg mellem flere caféer og restauranter i Danmark og prøv deres forskellige, velsmagende bøffer og steaks tilberedt nøjagtig, som I vil have den - gennemstegt, medium eller blodrød.Tag en god ven, veninde, kollega, din kæreste eller en anden under armen og byd på én af de mange slags bøffer, I kan vælge imellem. Skab jer et åndehul i den hektiske hverdag, sæt jer til rette og stift bekendtskab med en mør T-bone steak, en saftig mørbrad, en lækker rib eye, en god tornedos eller en af de andre lækre steaks og bøffer.Velbekomme!Giv et gavekort til en god bøf på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, venindegave eller fødselsdagsgave til kæresten.

  • 499,00 kr.
 • - en god aften i byen
   
  199,00 kr.

  Hvad siger du til en stilfuld og festlig aften med kæresten eller en af vennerne på en trendy cocktailbar?Kast jer ud i den meget glade og hyggelige atmosfære, der findes i mange af byens indbydende cocktailbarer, lounges, hotelbarer og natklubber, og læg stemningen med elegante og velsmagende cocktails.Shaken or stirred? Der er masser af lækre cocktails at vælge mellem - nip for eksempel til en Mojito, en Passionate Kiss eller få mikset en frisk Margarita af en af de energiske og dygtige bartendere. Smag og find frem til dine favoritter blandt adskillige spændende cocktails, der alle er af høj kvalitet og lavet af friske råvarer.Hav en dejlig aften!

  • 199,00 kr.
 • - 3-retters menu på caféer og restauranter over hele landet
   
  599,00 kr.

  Tag en god ven, veninde, din kæreste eller en anden madelsker under armen og invitér på en lækker middag i hyggelige omgivelser. Her er et gavekort til en skøn 3-retters middag, hvor både øjne og smagsløg bliver forkælet. Caféerne og restauranterne er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne. Middagen består af 3 retter, og menuen vil variere afhængigt af, hvilket sted I vælger, men alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet, tilberedt af årstidens råvarer. Giv et gavekort til en 3-retters middag på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, venindegave eller fødselsdagsgave til kæresten. Vælg selv, hvor I vil spise blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark. Velbekomme!

  • 599,00 kr.
 • - Ølsmagning med alle sanser
   
  299,00 kr.

  Glæd dig til at nyde øl med alle sanser; Duft til humle og malt, og hør om øllets rejse - fra ubehandlede ingredienser til færdig bryg - og smag både specialøl, klassiske sæsonøl og øl for ægte entusiaster.Øl er mere end bare øl… Ved ølsmagningen får du, foruden lov til at smage på flere forskellige øltyper som man sjældent ser på butikkernes hylder, også et indblik i ølbrygningens forunderlige verden. Forbered dig på at få oprustet alle dine sanser - der skal både duftes, kigges og smages…Efter din ølsmagning vil du vide meget mere om de forskellige øltyper – samt være klogere på hvilken type øl, der er din personlige favorit.God fornøjelse, og skål!

  • 299,00 kr.
 • - Sushimenu for 2 personer
   
  499,00 kr.

  Menuen står klar. På stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk dine smagsløg – med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken.Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg.Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.Velbekomme!

  • 499,00 kr.
 • - 2 overnatninger med morgenmad og en lækker middag
   
  1.499,00 kr.

  Miniferien er den lille pause fra hverdagen, hvor I får slappet af og ladet op med ægte råhygge og dejlig mad. I får 2 overnatninger på et dejligt sted, som I selv vælger.Den ene aften kan I nyde en lækker middag, mens I begge morgener kan vågne op til en skøn morgenbuffet.Middagen består af en eller to retter, afhængigt af hvilket sted I ønsker at besøge. Bagefter kan I gå til ro i jeres hyggelige dobbeltværelse og nyde en god nats søvn.En perfekt oplevelse til et weekendophold, en lille ferie, et afbræk fra hverdagen eller bare et par dage med tid til hinanden.Oplev en ny del af Danmark - fra det bakkede Midtjylland, til det naturskønne Nordsjælland eller Sønderjylland med åbne vidder.I bestemmer helt selv, om I vil bo på en hyggelig landevejskro, et familiedrevet landsbyhotel, eller et hotel i byen.Det vigtigste er, at I får nogle dejlige feriedage og får tid til afslapning. Tag afsted sammen med én du holder af og nyd livet – I vælger selv om miniferien skal fyldes med oplevelser eller om I bare vil trække stikket ud et par dage…

  • 1.499,00 kr.
 • - Tre-retters middag for to med adelig atmosfære
   
  1.195,00 kr.

  Nyd en dejlig middag i hinandens selskab på et slot i smukke, historiske omgivelser. Rundt om i Danmark ligger seks af verdens smukkeste og mest velholdte slotte, hvor du den dag i dag stadig fornemmer den adelige atmosfære, fra dengang de var hjemsteder for grever, baroner og fornemme adelsfolk.Vælg mellem en af de seks fornemme slotsrestauranter og lad slotskøkkenet varte jer op med en lækker 3-retters menu.Træd indenfor og mærk historiens vingesus fra de flotte riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner, inden I sætter jer godt til rette til en dejlig middag i slotsrestauranten med udsigt til slotshaven og de skønne naturomgivelser.Menuen er sammensat af friske råvarer afhængig af sæson. De omkringliggende skove byder på vildt, og havet byder på delikate fangster, der af slottets dygtige kokke tilberedes med årstidens urter, frugter og grøntsager. Til middagen vil I blive budt på vin fra slottets egen vinkælder.Velbekomme!Et yderst smagfuldt gavekort til bryllupper, sølvbryllupper eller blot en romantisk kærlighedsgave til en, du gerne vil nyde en middag med i smukke omgivelser på et slot.

  • 1.195,00 kr.
 • - Wellnessoplevelse med doktorfisk
   
  349,00 kr.

  Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.Skøn, afslappende hudpleje med utrolige resultater!Dejlig gave til både mor, far, søster, veninde eller kæreste.

  • 349,00 kr.
 • - Nyd en miniferie og en god middag
   
  999,00 kr.

  Tag på et hyggeligt ophold på en af de mange tre- og firestjernede kroer og hoteller i Danmark. Alle har det til fælles, at det er steder med charme, varme og nærvær – og der sættes en ære i at fastholde de gode gamle traditioner for godt gæstgiveri.I forbindelse med opholdet vil du og den, du vælger at tilbringe opholdet med, blive forkælet med en middag, der er særligt udvalgt af stedets kok. Middagen består af en eller to retter – alt efter det valgte sted. Bagefter kan I gå til ro i jeres hyggelige dobbeltværelse og nyde en god nats søvn.Opholdet er en oplagt mulighed for at slappe af sammen og samtidig se en spændende del af Danmark. Grib chancen for at nyde en helt klassisk miniferie, et godt måltid mad – og hinanden.

  • 999,00 kr.
 • - Få hjælp til træningen og nå dine mål
   
  999,00 kr.

  Drømmer du om at blive verdensmester i bænkpres eller planken? Eller er begge udtryk helt fremmede for dig?Uanset om dit mål er et spændstigt vaskebræt eller blot bedre samvittighed på badevægten, er dette den oplagte mulighed for at komme i gang.Med en hel måneds medlemskab i Fitness World og to sessioner med en professionel personlig træner, har du de optimale betingelser for at opnå dine mål.For at få den helt rigtige start på dit nye liv sørger din personlige træner for en kropsanalyse, der danner grundlag for dit træningsprogram. Du vil fra start blive udstyret med både taske og hængelås samt mulighed for at nyde ét produkt pr. døgn fra ALL-IN sortimentet. Efter de 30 dage vil du føle dig tryg og klar til at begå dig i et fitnesscenter på egen hånd.Fitness World er den største kæde af sin slags i Danmark, og med mere end 130 moderne centre er der helt sikkert en personlig træner i nærheden af dig. Alle trænerne er professionelle og certificerede, hvilket sikrer dig et træningsforløb af absolut højeste kvalitet. Når forløbet slutter, får du mulighed for at fortsætte dit medlemskab uden oprettelsesgebyr.

  • 999,00 kr.
 • - En magisk aften i nordens største cirkus
   
  499,00 kr.

  Mine damer og herrer! Velkommen til en magisk aften under teltdugen i Nordens absolut største cirkus - Cirkus Arena.Fra marts 2018 byder Cirkus Arena for 63. år i træk på et fortryllende show med artister i verdensklasse, firbenede vidundere og den uforglemmelige duft af savsmuld og popcorn.Dette er den oplagte mulighed for at opleve historien om det magiske cirkusunivers, som kun finder sted i manegen under den røde og gule teltdug. Forestillingen, som både byder på nye overraskelser såvel som gamle cirkuskendinge, præsenteres af Patrick Berdino, der er kendt fra Vild med dans, og rapperen MC Clemens.Og hvem ved - måske bliver I inviteret en tur i manegen til et STURT, STURT nummer?

  • 499,00 kr.
 • - Kør selv en rød drøm på landevej
   
  895,00 kr.

  Læn dig tilbage i førersædet og kør selv en ægte supersportsvogn på landevej. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 fra førersædet og få V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Ferrari - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Du vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil.Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,0 sekunder.Din køretur i Ferrari’en foregår på landevej i Danmark.

  • 895,00 kr.
 • - En dejlig aften til to der fortjener det
   
  699,00 kr.

  Overrask din mand, kæreste eller kone med en romantisk middag for 2 – eller giv den til et par, der fortjener at nyde hinanden lidt mere.Skab jer et åndehul i den hektiske hverdag og genfind den første forelskelse i stearinlysenes skær, mens I nyder jeres lækre middag og velskænkede vin. Forvandl det travle liv til kvalitetstid med hinanden.Nu kan I lade romantikken blomstre, når I sætter jer til rette ved et veldækket bord, og lader en hyggelig stemning danne rammen for en romantisk aften i tosomhed.Middagen består af 2-3 retter, afhængig af hvilken café eller restaurant, I vælger, samt 1 glas vin til hver. Vælg selv, hvor I vil spise, blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.Man glemmer ofte, hvor fantastisk en partner man egentlig har. Nu kan I opdage hinanden på ny, og slippe amorinerne løs med en romantisk middag!

  • 699,00 kr.
 • - Åbent gavekort på 999 kr
   
  999,00 kr.

  • 999,00 kr.
 • - Åbent gavekort på 499 kr
   
  499,00 kr.

  • 499,00 kr.
 • - En afslappende oplevelse for kroppen
   
  500,00 kr.

  Her får man en effektiv, dybdegående og behagelig massage, skræddersyet til den enkeltes behov. Uanset om man ønsker en wellness behandling eller har et akut problem, så er en gang massage ren nydelse.Under behandlingen kan man mærke hvordan kroppen løsnes op, og bagefter oplever man en øget og fornyet energi.Udover at massage giver øget velvære, så mindsker det også kroppens stressniveau, affaldsstoffer udrenses og træthedsfornemmelser og spændinger reduceres kraftigt.Behandlingens indhold og varighed varierer fra sted til sted. Man kan fx vælge at få fysiurgisk massage, graviditetsmassage, zoneterapi eller en anti-stress-behandling. Der kan også være mulighed for at kombinere behandlingerne, så man eksempelvis får massage og zoneterapi. Nogle steder inkluderer oplevelsen også et glas champagne.De produkter der anvendes i behandlingen er primært allergivenlige – ingen parabener eller parfume

  • 500,00 kr.
 • - Afslappende afspænding med opvarmede lavasten – mærk varmen brede sig
   
  599,00 kr.

  Læg dig til rette, slip bekymringerne og få fornyet overskud og energi!Hotstone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Din kyndige behandler vil starte med at påføre din krop aromatiske olier, derefter placeres varme lavasten på specielle punkter på din krop, og behandleren vil med afstressende og blide bevægelser udføre massagen.Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne. Du vil mærke, hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.Hotstone massage blev oprindelig udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, de brugte den terapeutisk. I dag bruges denne massageform som wellness massage og anvendes med henblik på afspænding og ren forkælelse.En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!

  • 599,00 kr.

Oplevelsesgaver til ham

Uanset hvilken mand du skal finde en gave til, så vil der altid være en oplevelsesgave han vil synes om. Skal du finde en oplevelsesgave til ham, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg, med oplevelser lige fra Helikoptertur eller testkørsel af en Ferrari til ølsmagning, middag eller wellness. De bedste gaver man kan give er altid de personlige gaver, hvilket nu er blevet endnu nemmere med en GO DREAM oplevelsesgave. 
Oplevelsesgaver til hende

Er du på udkig efter den helt rigtige gave til hende der har alt, eller hende du holder af, kunne en oplevelsesgave fra GO DREAM være en suveræn idé. Har du også svært ved at finde den rette gave til kæresten, veninden, mor eller konen så overrask i stedet med en oplevelsesgave til hende. Den perfekte gaveidé til kvinden kan være et romantisk ophold, wellness eller en oplevelsesgave med lækker mad og drikke. En oplevelse vil altid blive husket og give plus point - vi har her på siden et hav af forskellige oplevelsesgaver fra GO DREAM, som helt sikkert vil gøre et indtryk. 
Oplevelser i København

Der er rig mulighed for at finde oplevelser i København, det har faktisk aldrig været nemmere at finde oplevelser i København og oplevelser i Danmark, som med en oplevelsesgave fra GO DREAM. Bylivet blomstrer som aldrig før, i København og med sine alsidige bydele er København en utroligt charmerende by, som byder på et hav af mindeværdige oplevelser. Kombination af nytænkende arkitektur og de gamle historiske bygninger, betyder at oplevelser i København er noget helt specielt og gør det til den perfekte oplevelse. Med en GO DREAM oplevelsesgave, kan du i forbindelse med at gå på opdagelse i København - vælge iblandt en bred vifte af oplevelsesgaver. Lige fra biograftur eller gourmet til romantiske ophold eller har brug for lidt action, så er der noget til enhver smag i alle aldre. 
Familieoplevelser

Med en oplevelsesgave fra GO DREAM, står du med den perfekte oplevelse til dig og familien. Hvis i mangler inspiration til hvor den næste familietur skal gå hen eller bare ikke ved hvad i skal foretage jer i næste weekend, vil en oplevelsesgave passe perfekt til jer. Vi har et bredt udvalg af lækre oplevelser i Danmark, hvor der er rig mulighed for at vælge mellem en biograftur, cafébesøg, middage, ophold eller oplevelser med action, til den aktive familie. Der findes altså en oplevelse til alle familier og derfor handler det bare om at tage en beslutning og komme afsted. 
Smagsoplevelser

GO DREAM byder på et utroligt stort udvalg af smagsoplevelser, når det kommer til deres oplevelsesgaver - vi har her på siden samlet, hvad vi synes, er det mest fornuftige udvalg. Uanset om du lige har lyst til en gourmetmenu en lækker brunch eller ølsmagning eller måske at gå amok i en pølsevogn, så har du muligheden. Oplevelserne er tilgængelige i hele det danske land, hvilket naturligvis åbner op for alle sandsynlige muligheder du kunne tænke dig, hvis du havde lyst til en smagsoplevelse. Derfor håber vi at vi har matchet jeres præferencer og at i finder lige netop den oplevelse, der passer til jer. 

FAQ - ofte stillede spørgsmål til oplevelsesgaver

Hvad er en oplevelsesgave?

En oplevelsesgave er i og for sig en anderledes gave, som du kan give til en person i dit liv, du holder af. Med et bredt sortiment, er der noget for enhver smag - om det så skal være noget gastronomisk, et romantisk ophold eller selvforkælelse, skal du nok finde det rette. 


Hvor kan man bruge sine oplevelsesgaver henne?

Oplevelsesgaverne kan indløses rundt om i hele Danmark. Under hver enkelt oplevelsesgave vil der være oplyst helt præcist, hvor den specifikke oplevelse kan nydes. 


Hvilke oplevelsesgaver tilbyder vi?

Udvalget af vores oplevelsesgaver fra GO DREAM er specifikt valgt ud, fra efterspørgsel. Vi har alt lige fra gastronomiske lækkerier, romantiske ophold eller wellness oplevelser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.