Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Peter Wessel Tordenskiold - Dan H. Andersen - Lydbog

Bag om Peter Wessel Tordenskiold

Stor, rigt illustreret og revideret udgave af Dan H. Andersens bestsellerbiografi om søhelten Tordenskiold. Han levede 1690-1720 og er en af de mest myteomspundne skikkelser i danmarkshistorien, kendt for sit vovemod, sin snarrådighed og sin kometkarriere inden for flåden. Som kun 28-årig blev han udnævnt til viceadmiral, som 30-årig blev han dræbt i en duel. Denne biografi er et psykologisk portræt af en blændende begavet kriger, en sømand uden sidestykke, men også et menneske, hvis sind var i evig kamp mellem beregning og spontanitet, mellem generøsitet og hårdhed. Bogen tegner også et billede af Danmark under Store Nordiske Krig (1709-20), en af mest farverige perioder i skandinavisk historie. Her optræder store personligheder som Frederik IV, Karl XII og Peter den Store, og handlingen strækker sig fra Skandinavien til Tyskland og med afstikkere til Indien, Afrika og Amerika. "Et virkeligt fint stykke historieskrivning, lige fornemt fagkritisk, analytisk og læsevenligt." Berlingske "Der er eventyr over det; det er ren drengebog." Politiken Dan H. Andersen, født 1956, ph.d. i historie og har udgivet en række roste historiske værker. Desuden en populær foredragsholder og ekspert i medierne om bl.a. konspirationsteorier.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711514108
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 23. November 2015
 • Oplæser:
 • Jesper Bøllehuus
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Peter Wessel Tordenskiold

  Beskrivelse af Peter Wessel Tordenskiold

  Stor, rigt illustreret og revideret udgave af Dan H. Andersens bestsellerbiografi om søhelten Tordenskiold. Han levede 1690-1720 og er en af de mest myteomspundne skikkelser i danmarkshistorien, kendt for sit vovemod, sin snarrådighed og sin kometkarriere inden for flåden. Som kun 28-årig blev han udnævnt til viceadmiral, som 30-årig blev han dræbt i en duel.

  Denne biografi er et psykologisk portræt af en blændende begavet kriger, en sømand uden sidestykke, men også et menneske, hvis sind var i evig kamp mellem beregning og spontanitet, mellem generøsitet og hårdhed.

  Bogen tegner også et billede af Danmark under Store Nordiske Krig (1709-20), en af mest farverige perioder i skandinavisk historie. Her optræder store personligheder som Frederik IV, Karl XII og Peter den Store, og handlingen strækker sig fra Skandinavien til Tyskland og med afstikkere til Indien, Afrika og Amerika.

  "Et virkeligt fint stykke historieskrivning, lige fornemt fagkritisk, analytisk og læsevenligt." Berlingske

  "Der er eventyr over det; det er ren drengebog." Politiken

  Dan H. Andersen, født 1956, ph.d. i historie og har udgivet en række roste historiske værker. Desuden en populær foredragsholder og ekspert i medierne om bl.a. konspirationsteorier.

  Brugerbedømmelser af Peter Wessel Tordenskiold  Find lignende bøger
  Bogen Peter Wessel Tordenskiold findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.