dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Pisselet at læse: Anker på fryseren - Anders Morgenthaler - Lydbog

Bag om Pisselet at læse: Anker på fryseren

Anker på fryseren handler om hunden Anker, som sammen med sin bror Jørgensen bor hos en dejlig familie, hvor de har det godt og hundeagtigt. br br De er som sagt meget glade for den familie, de bor hos, så da familien er taget ud for at købe stort ind, opdager de to relativt kvikke hunde, at fryseren står åben! br br Det betyder en del for de to hunde, at familien har det godt, men det betyder især noget, hvis den mørbrad i flødesovs, der ligger i fryseren, bliver dårlig og må smides ud ... for så vil hverken Anker eller Jørgensen få resterne, og det er intet mindre end en katastrofe for sådan et par raske hunde. br br Anker og Jørgensen tager sagen i egen pote. Den fryserdør skal lukkes for enhver pris ... om så familiens hus og hjem brænder ned på den konto, så skal fryseren reddes. Og det bliver den så. Af Anker og Jørgensen, som måske alligevel ikke er så kvikke, som man først kunne tro. Hej, du, hej hej. Jeg hedder Pisselette. Jeg synes, at det er pisselet at læse. Det er nok, fordi jeg er så pissego’ til at stave. Jeg kan stave til alle ord. Det er pisselet. En bog er B-O-V, tror jeg, eller B-Å-V. Man kan vist selv bestemme, men nu gider jeg ikke stave mere for dig. Det er for pisselet. Du må sgu selv læse den her ... øh ... papirting og finde ud af det. Nå. H-A-J, H-A-J! Hej, du, hej hej. Anders Morgenthaler er filminstruktør af både voksen- og børnefilm - og så er han forfatter til en række børnebøger, blandet andet serien Dyrefabler.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711395110
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. Marts 2012
 • Oplæser:
 • Anders Morgenthaler
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Pisselet at læse: Anker på fryseren

Anker på fryseren handler om hunden Anker, som sammen med sin bror Jørgensen bor hos en dejlig familie, hvor de har det godt og hundeagtigt. br br De er som sagt meget glade for den familie, de bor hos, så da familien er taget ud for at købe stort ind, opdager de to relativt kvikke hunde, at fryseren står åben! br br Det betyder en del for de to hunde, at familien har det godt, men det betyder især noget, hvis den mørbrad i flødesovs, der ligger i fryseren, bliver dårlig og må smides ud ... for så vil hverken Anker eller Jørgensen få resterne, og det er intet mindre end en katastrofe for sådan et par raske hunde. br br Anker og Jørgensen tager sagen i egen pote. Den fryserdør skal lukkes for enhver pris ... om så familiens hus og hjem brænder ned på den konto, så skal fryseren reddes. Og det bliver den så. Af Anker og Jørgensen, som måske alligevel ikke er så kvikke, som man først kunne tro.

Hej, du, hej hej.
Jeg hedder Pisselette.
Jeg synes, at det er pisselet at læse.
Det er nok, fordi jeg er så pissego’ til at stave.
Jeg kan stave til alle ord. Det er pisselet.
En bog er B-O-V, tror jeg, eller B-Å-V. Man kan vist selv bestemme,
men nu gider jeg ikke stave mere for dig.
Det er for pisselet.
Du må sgu selv læse den her ... øh ... papirting og finde ud af det.
Nå. H-A-J, H-A-J! Hej, du, hej hej.

Anders Morgenthaler er filminstruktør af både voksen- og børnefilm - og så er han forfatter til en række børnebøger, blandet andet serien Dyrefabler.

Brugerbedømmelser af Pisselet at læse: Anker på fryserenFind lignende bøger
Bogen Pisselet at læse: Anker på fryseren findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.