Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Pitch Deck - Rasmus Madsen - Bog

- Sådan lander du din første investering

Bag om Pitch Deck

Funding er en jungle! Sådan lyder det fra den unge entreprenør og iværksætter Rasmus Madsen, der med bogen “Pitch Deck” vil forsøge at hjælpe andre på vej med økonomiske overvejelser. Forinden Rasmus selv startede ud som selvstændig, kunne de i hans virksomhed eManager ikke finde hoved og hale i, hvordan de skulle søge deres første investering og kunne dengang godt have brugt den viden han nu besidder. Derfor har Rasmus nu skrevet den komplette manuel til dig, som netop skal ud og søge funding. Bogen indeholder alt det materiale fra deres eget pitch deck og en optagelse fra et event og yderligere en detaljeret beskrivelse af hele processen - og endda med overvejelser om, hvad de havde gjort anderledes den dag i dag. Bogen bygger altså 1:1 på eManagers erfaring, hvor de både har rejst 1 mio DKK, men også misset en kapitalrunde på hele 4,5 mio DKK. Med forord af Lars Tvede samt en udtalelse af Martin Thorborg er “Pitch Deck” den helt perfekte bog til iværksættere, der skal ud og søge funding for første gang. Ifølge Rasmus Madsen har man allermest gavn af bogen, hvis man er på bar bund vedrørende alt fra, hvordan man skal udarbejde et pitch deck, til hvordan man griber hele funding situationen an. Og hvis det er tilfældet lover Rasmus, at han kan hjælpe dig godt på vej!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788799958290
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 300
 • Udgivet:
 • 6. Maj 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 159x231x23 mm.
 • Vægt:
 • 547 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 2. December 2023
På lager

Normalpris

 • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Pitch Deck

Funding er en jungle!

Sådan lyder det fra den unge entreprenør og iværksætter Rasmus Madsen, der med bogen “Pitch Deck” vil forsøge at hjælpe andre på vej med økonomiske overvejelser. Forinden Rasmus selv startede ud som selvstændig, kunne de i hans virksomhed eManager ikke finde hoved og hale i, hvordan de skulle søge deres første investering og kunne dengang godt have brugt den viden han nu besidder.

Derfor har Rasmus nu skrevet den komplette manuel til dig, som netop skal ud og søge funding. Bogen indeholder alt det materiale fra deres eget pitch deck og en optagelse fra et event og yderligere en detaljeret beskrivelse af hele processen - og endda med overvejelser om, hvad de havde gjort anderledes den dag i dag.

Bogen bygger altså 1:1 på eManagers erfaring, hvor de både har rejst 1 mio DKK, men også misset en kapitalrunde på hele 4,5 mio DKK.

Med forord af Lars Tvede samt en udtalelse af Martin Thorborg er “Pitch Deck” den helt perfekte bog til iværksættere, der skal ud og søge funding for første gang.

Ifølge Rasmus Madsen har man allermest gavn af bogen, hvis man er på bar bund vedrørende alt fra, hvordan man skal udarbejde et pitch deck, til hvordan man griber hele funding situationen an. Og hvis det er tilfældet lover Rasmus, at han kan hjælpe dig godt på vej!

Forlagets beskrivelse af Pitch Deck

Funding er en jungle!... Men det behøver det ikke at være for dig!

"Jeg har skrevet den komplette manual til dig, der skal ud og søge funding. Bogen indeholder alt vores materiale, lige fra vores eget pitch deck og en optagelse fra et event til en dybdegående beskrivelse af hele processen - og med overvejelser om, hvad vi ville have gjort anderledes i dag" udtaler forfatteren.

Bogen bygger direkte på eManagers erfaring, hvor de både har rejst 1 mio DKK samt gået glip en kapitalrunde på 4,5 mio DKK.

Kort sagt har Rasmus skrevet den bog, han selv gerne ville have læst, inden de gik ud og søgte funding.

Med forord af Lars Tvede og en udtalelse af Martin Thorborg er ”Pitch Deck” den eneste rigtige bog til iværksættere, som skal ud og søge funding første gang.

Bogen er bedst til dig, som...
... er på bar bund vedrørende alt fra, hvordan du skal udarbejde et pitch deck, til hvordan du griber det hele an angående funding. Hvis du er den person, så lover Rasmus, at han kan hjælpe dig godt videre!

Udtalelser

Martin Thorborg
Direktør i Dinero og investor
”Her er bogen, der vil øge dine chancer for en investering mange gange! Bogen er praktisk, forståelig, og vigtigst af alt, så bygger den på erfaring.

Så for din, min og andre investorers skyld, bedes du læse og anvende denne bog, når du skal ud og søge funding”.

Louise Herping Ellegaard
Iværksætter og investor
”Bogen er en fantastisk håndbog i, hvordan man laver sit pitch deck, finder investorer og lander en investering.

Jeg vil anbefale bogen til alle, der skal søge funding, og mit bedste tip er at læse bogen sideløbende med, at du laver dit eget materiale”.

Lidt om forfatteren, Rasmus Madsen
Tidligere revisor hos Deloitte med en HD(R) og en kandidatgrad på CBS. Rasmus er iværksætter og har foruden mange spændende projekter bag sig også skrevet den praktiske iværksætterbog ”Det lille skridt”, som ofte bruges på uddannelsesinstitutioner. Senest har Rasmus været med til at sælge den danske succes, Dinero, for over 148 mio NOK.

Brugerbedømmelser af Pitch DeckGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.