Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies. - Soma Maji - Bog

Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.af Soma Maji
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789395763837
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 116
  • Udgivet:
  • 20. januar 2024
  • Størrelse:
  • 10x152x229 mm.
  • Vægt:
  • 210 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.



Find lignende bøger
Bogen Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies. findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.