Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Properties of Water in Foods - Bog

- in Relation to Quality and Stability

Bag om Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789024731534
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 694
  • Udgivet:
  • 30. April 1985
  • Udgave:
  • 1985
  • Størrelse:
  • 155x235x38 mm.
  • Vægt:
  • 2600 g.
  • 2-3 uger.
  • 17. Oktober 2024

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Brugerbedømmelser af Properties of Water in Foods



Find lignende bøger
Bogen Properties of Water in Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.