Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Red Queen 1 - Rød dronning - Victoria Aveyard - Lydbog

Bag om Red Queen 1 - Rød dronning

Blodets farve – dét er den virkelige forskel mellem Sølvere og Røde. Denne enkle forskel gør på en eller anden måde dem stærkere, klogere og bedre end os. Mare Barrows blod er rødt. Hun hører til samfundets bund – den almindelige befolkning, som skal tjene den sølvblodede elite, der har overmenneskelige egenskaber. Mare overlever ved at stjæle, hvad hun kan komme i nærheden af. En dag ender hun ved et tilfælde ved Sølver-hoffet. Foran kongen, prinserne og alle de adelige opdager hun, at også hun har overmenneskelige evner. Men det er umuligt, for Mare har rødt blod i årene. For at skjule denne umulighed og forhindre rød opstand, tvinger kongen Mare til at spille rollen som en fortabt adelig datter, der nu skal giftes med en af prinserne. Mare trækkes hurtigt ind i Sølver-verdenen og begynder at få følelser for sin prins. Alligevel risikerer hun alt ved at hjælpe oprørsgruppen Den Højrøde Garde. Ét forkert træk vil betyde hendes død, og kun én ting ved hun med sikkerhed: Alle kan bedrage alle. RØD DRONNING er første bind i serien RED QUEEN.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702197310
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 18. Marts 2016
 • Oplæser:
 • Susanne Storm
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Red Queen 1 - Rød dronning

Blodets farve – dét er den virkelige forskel mellem Sølvere og Røde. Denne enkle forskel gør på en eller anden måde dem stærkere, klogere og bedre end os.
Mare Barrows blod er rødt. Hun hører til samfundets bund – den almindelige befolkning, som skal tjene den sølvblodede elite, der har overmenneskelige egenskaber.
Mare overlever ved at stjæle, hvad hun kan komme i nærheden af. En dag ender hun ved et tilfælde ved Sølver-hoffet. Foran kongen, prinserne og alle de adelige opdager hun, at også hun har overmenneskelige evner. Men det er umuligt, for Mare har rødt blod i årene. For at skjule denne umulighed og forhindre rød opstand, tvinger kongen Mare til at spille rollen som en fortabt adelig datter, der nu skal giftes med en af prinserne.
Mare trækkes hurtigt ind i Sølver-verdenen og begynder at få følelser for sin prins. Alligevel risikerer hun alt ved at hjælpe oprørsgruppen Den Højrøde Garde. Ét forkert træk vil betyde hendes død, og kun én ting ved hun med sikkerhed: Alle kan bedrage alle.
RØD DRONNING er første bind i serien RED QUEEN.

Brugerbedømmelser af Red Queen 1 - Rød dronning

 • Gitte K. 5. Februar 2022

  Jeg er vild med “Rød Dronning”. Forfatteren beskriver personerne virkelig godt og jeg kunne næsten se scenerne for mig – en stor fordel, når man skal have forklaret et helt anderledes samfund og en ukendt verden.

  Jeg synes ”Rød dronning” kan sammenlignes med bl.a. Hunger games-bøgerne og Game of Thrones.

 • Mie N. 16. Marts 2021

  En god bog, men kan føltes langtrukkent, på sådan en måde, at omkring 30% af siderne er spændende. Personligt gjorde dette, at jeg hurtigt blev ukoncentreret, og der gik lang tid før slutningen kom.


Find lignende bøger
Bogen Red Queen 1 - Rød dronning findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.