Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Robinson: Modern Dairy Technology - R. Robinson - Bog

- Volume 1 Advances in Milk Processing

Bag om Robinson: Modern Dairy Technology

The dairy industry is, in many countries, a major contributor to the manufacturing capacity of the food sector, and as more components of milk are utilised in processed foods, so this importance is likely to grow.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461358534
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 485
  • Udgivet:
  • 20. oktober 2012
  • Udgave:
  • 11994
  • Størrelse:
  • 229x152x25 mm.
  • Vægt:
  • 726 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Robinson: Modern Dairy Technology

The dairy industry is, in many countries, a major contributor to the manufacturing capacity of the food sector, and as more components of milk are utilised in processed foods, so this importance is likely to grow.

Brugerbedømmelser af Robinson: Modern Dairy Technology



Find lignende bøger
Bogen Robinson: Modern Dairy Technology findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.