Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sallys far (10) - Sallys far bliver YouTuber - Thomas Brunstrøm - Lydbog

indgår i Sallys far serien

Bag om Sallys far (10) - Sallys far bliver YouTuber

Sallys far har et problem. Sally synes nemlig, det er sjovere at se YouTube-videoer end at høre på hans historier. Så Sallys far kaster sig ud i en ny karriere. Han vil være youtuber og går i gang med alt fra irriterende pranks og ækle pizzaer til tåkrummende dansevideoer. Men som det tit er med Sallys far - så er det ikke nødvendigvis en særlig god idé. Sallys far bliver youtuber er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen. Fra ca. 4 år   Flere bøger i samme serie: Dengang Sallys far var dreng Sallys far gider ikke være voksen Sallys far er sygt pinlig Sallys far bander (... ad helvedet til) Sallys fars fede ferie Sallys far er langt ude i skoven Sallys far kringler julen Sallys far er en dårlig taber

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726845150
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 6. Maj 2021
 • Oplæser:
 • Anette Støvelbæk
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Sallys far (10) - Sallys far bliver YouTuber

  Beskrivelse af Sallys far (10) - Sallys far bliver YouTuber

  Sallys far har et problem. Sally synes nemlig, det er sjovere at se YouTube-videoer end at høre på hans historier. Så Sallys far kaster sig ud i en ny karriere. Han vil være youtuber og går i gang med alt fra irriterende pranks og ækle pizzaer til tåkrummende dansevideoer. Men som det tit er med Sallys far - så er det ikke nødvendigvis en særlig god idé.

  Sallys far bliver youtuber er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

  Fra ca. 4 år

   

  Flere bøger i samme serie:

  Dengang Sallys far var dreng
  Sallys far gider ikke være voksen
  Sallys far er sygt pinlig
  Sallys far bander (... ad helvedet til)
  Sallys fars fede ferie
  Sallys far er langt ude i skoven
  Sallys far kringler julen
  Sallys far er en dårlig taber

  Forlagets beskrivelse af Sallys far (10) - Sallys far bliver YouTuber

  Sallys far har et problem. Sally synes nemlig, det er sjovere at se YouTube-videoer end at høre på hans historier. Så Sallys far kaster sig ud i en ny karriere. Han vil være youtuber og går i gang med alt fra irriterende pranks og ækle pizzaer til tåkrummende dansevideoer. Men som det tit er med Sallys far – så er det ikke nødvendigvis en særlig god idé.

  Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng". Siden har bøgerne om Sallys far været en stor succes.
  Thorbjørn Christoffersen er autodidakt 3D-animator og illustrator. Han har været med til at lave film som blandt andet "Terkel i knibe" og "Rejsen til Saturn", og sammen med Thomas Brunstrøm står han bag bøgerne om Sallys far.

  Brugerbedømmelser af Sallys far (10) - Sallys far bliver YouTuber

  • Bettina K. 6. Februar 2022

   Min datter elsker Sally bøgerne.


  Find lignende bøger
  Bogen Sallys far (10) - Sallys far bliver YouTuber findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.