Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sallys far (8) - Sallys far har mandeinfluenza - Thomas Brunstrøm - Lydbog

Bag om Sallys far (8) - Sallys far har mandeinfluenza

Da Sally vågner, har hun det skidt. Lidt skidt i hvert fald. Sallys far er helt sikker på, at hun ikke er rigtigt syg og sender hende i skole alligevel. Men da Sally kommer hjem, ligger far på sofaen og har det noget så forfærdeligt. Han har nemlig fået mandeinfluenza, som vistnok er værre end alle mulige andre sygdomme. Siger Sallys far i hvert fald. Sallys far har mandeinfluenza er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen. Fra ca. 4 år. Andre titler i serien: Sallys far fede ferie Sallys far gider ikke være voksen Dengang Sallys far var dreng Sallys far bander Sallys far er sygt pinlig Sallys far er langt ude i skoven  Sallys far kringler julen. Sallys far er en dårlig taber

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726355192
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 18. August 2020
 • Oplæser:
 • Anette Støvelbæk
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Sallys far (8) - Sallys far har mandeinfluenza

  Beskrivelse af Sallys far (8) - Sallys far har mandeinfluenza

  Da Sally vågner, har hun det skidt. Lidt skidt i hvert fald. Sallys far er helt sikker på, at hun ikke er rigtigt syg og sender hende i skole alligevel. Men da Sally kommer hjem, ligger far på sofaen og har det noget så forfærdeligt. Han har nemlig fået mandeinfluenza, som vistnok er værre end alle mulige andre sygdomme. Siger Sallys far i hvert fald.

  Sallys far har mandeinfluenza er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

  Fra ca. 4 år.

  Andre titler i serien:

  Sallys far fede ferie

  Sallys far gider ikke være voksen

  Dengang Sallys far var dreng

  Sallys far bander

  Sallys far er sygt pinlig

  Sallys far er langt ude i skoven 

  Sallys far kringler julen.

  Sallys far er en dårlig taber

  Forlagets beskrivelse af Sallys far (8) - Sallys far har mandeinfluenza

  Da Sally vågner, har hun det skidt. Lidt skidt i hvert fald. Sallys far er helt sikker på, at hun ikke er rigtigt syg og sender hende i skole alligevel. Men da Sally kommer hjem, ligger far på sofaen og har det noget så forfærdeligt. Han har nemlig fået mandeinfluenza, som vistnok er værre end alle mulige andre slags sygdomme. Siger Sallys far i hvert fald ...

  Historierne om Sallys far er et kæmpehit bland danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og Eddie.
  Det er ikke altid nemt at være Sally. For Sallys far er både pinlig og fjollet, og så får han de mest langt ude ideer. Men heldigvis ved Sally og lillebror Eddie godt, hvordan de skal håndtere ham. Og faktisk er Sallys far også ret sjov. I hvert fald hvis han selv skal sige det.

  Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng". Siden har bøgerne om Sallys far været en stor succes.

  Brugerbedømmelser af Sallys far (8) - Sallys far har mandeinfluenza

  • marianne h. 12. Oktober 2021

   Faldt i god jord hos barnebarnet da han elsker Sally bøgerne

  • Birgitte j. 25. Juni 2021

   Sally bøgerne er rigtig gode som højtlæsning for børnebøgerne. Mit barnebarn - en pige på 6- nyder dem - og jeg en gammel farmor på 75, synes også det er en fornøjelse at læse dem sammen.

  • Majse B. 27. Oktober 2020

   Den er rigtig god ligesom de andre. Men den fanger ikke så nemt børnene. Den alders gr. jeg har er 6 år.
   Alle de andre Sally bøger fanger dem.
   Jeg elsker bøgerne, det et humor
   Kh
   Majse Barkou


  Find lignende bøger
  Bogen Sallys far (8) - Sallys far har mandeinfluenza findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.