Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sankt Michaels Sanatorium - Elsebeth Gundersen Jensen - Lydbog

Bag om Sankt Michaels Sanatorium

Den førtidspensionerede historielærer Solveig Sollenberg er i færd med at skrive en artikel om den gamle ruin Sankt Michaels Sanatorium, da hun forsvinder sporløst ved en drukneulykke på den vestjyske ø Fejrø. Hendes niece, Katrine, tager kort tid efter Solveigs død ophold i hendes hjem på øen. Mystiske ting begynder at ske i det afsidesliggende sommerhus, og Katrine får snart mistanke om, at Solveigs død ikke var en ulykke, men at der under den idylliske overflade befinder sig mange hemmeligheder blandt lokalbefolkningen på den lille ø. Før Katrine ved af det, befinder hun sig i en slipstrøm af sorg og blodhævn, som kan spores tilbage til natten, hvor den karismatiske patient mystikeren Emanuel Kruse, sammen med sine disciple, udslettede Sankt Michaels Sanatorium.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775758470
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 17. August 2022
 • Oplæser:
 • Jesper Platz
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sankt Michaels Sanatorium

Den førtidspensionerede historielærer Solveig Sollenberg er i færd med at skrive en artikel om den gamle ruin Sankt Michaels Sanatorium, da hun forsvinder sporløst ved en drukneulykke på den vestjyske ø Fejrø.

Hendes niece, Katrine, tager kort tid efter Solveigs død ophold i hendes hjem på øen.

Mystiske ting begynder at ske i det afsidesliggende sommerhus, og Katrine får snart mistanke om, at Solveigs død ikke var en ulykke, men at der under den idylliske overflade befinder sig mange hemmeligheder blandt lokalbefolkningen på den lille ø.

Før Katrine ved af det, befinder hun sig i en slipstrøm af sorg og blodhævn, som kan spores tilbage til natten, hvor den karismatiske patient mystikeren Emanuel Kruse, sammen med sine disciple, udslettede Sankt Michaels Sanatorium.

Brugerbedømmelser af Sankt Michaels Sanatorium

 • Krimiormen s. 15. Juni 2021

  Omdrejningspunktet i romanen om ”Sankt Michaels sanatorium” er den lille vestjyske ø Fejrø. På Fejrø lå for mange år siden Sanatoriet Sankt Michaels Sanatorium. Sanatoriet brændte ned i 1892 og nu står kun ruinen tilbage. Den førtidspensionerede skolelærer Solveig Sollenberg er flyttet til Fejrø og hjælper sin nevø Laurits på lokalhistorisk museum.

  Elsebeth Gundersen Jensen har en interessant skrivestil som grænser til det spiritistiske. Jeg har tidligere anmeldt Elsebeth Gundersen Jensens bøger som demonstrerer en veludviklet sans for detaljerne, de mundrette replikker og skæve karakterer og bevæger sig frit mellem virkelighedens normalitet og fantasiens forunderlige universer.

  ”Sankt Michaels sanatorium” er en både fængslende, spændende og usædvanlig roman. Selve historien i ”Sankt Michaels sanatorium” er spændende helt ud over det sædvanlige og absolut en page-turner, når de er allerbedst.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Sankt Michaels Sanatorium findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.