Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sarahs første juleaften - Anette Wilhjelm Jahn - Lydbog

Bag om Sarahs første juleaften

”Sarah blev stående i døren og kiggede efter dem, da manden trak af sted med det trætte æsel. Hvem var de? Kvindens himmelblå kappe var så lang, at den dækkede æslet bagtil, og det var næsten, som om det lyste over hendes hoved, men det kunne jo ikke passe. Sarah hører sang – englesang. Det giver hende mod til at hjælpe den unge, gravide kvinde på æslet, som hun møder og hurtigt får stor kærlighed til. SARAHS FØRSTE JULEAFTEN er et ægte juleeventyr og en gendigtning af historien om den nat, Jesus blev født. Hvis I får fat i den fysiske bog, er der forslag til hyggelige julelege for børn og voksne bagest i den. Bogen er særdeles velegnet til højtlæsning både derhjemme, i skole og kirke. Anette Wilhjelm Jahn er børnebogsforfatter og historiefortæller. Hun har en baggrund som antropolog, og siden 2008 har hun turneret med sit eget fortælleteater, Måle Fortælleteater. Hun afholder også fortællerkurser for voksne. Kirsten Gjerding er uddannet fra Danmarks designskole. Hun har blandt andet illustreret en lang række billedbøger og undervisningsbøger til børn og unge.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772322360
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 12. Oktober 2021
 • Oplæser:
 • Anette Wilhjelm Jahn
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sarahs første juleaften

”Sarah blev stående i døren og kiggede efter dem, da manden trak af sted med det trætte æsel. Hvem var de? Kvindens himmelblå kappe var så lang, at den dækkede æslet bagtil, og det var næsten, som om det lyste over hendes hoved, men det kunne jo ikke passe.

Sarah hører sang – englesang. Det giver hende mod til at hjælpe den unge, gravide kvinde på æslet, som hun møder og hurtigt får stor kærlighed til. SARAHS FØRSTE JULEAFTEN er et ægte juleeventyr og en gendigtning af historien om den nat, Jesus blev født.
Hvis I får fat i den fysiske bog, er der forslag til hyggelige julelege for børn og voksne bagest i den.

Bogen er særdeles velegnet til højtlæsning både derhjemme, i skole og kirke.

Anette Wilhjelm Jahn er børnebogsforfatter og historiefortæller. Hun har en baggrund som antropolog, og siden 2008 har hun turneret med sit eget fortælleteater, Måle Fortælleteater. Hun afholder også fortællerkurser for voksne.
Kirsten Gjerding er uddannet fra Danmarks designskole. Hun har blandt andet illustreret en lang række billedbøger og undervisningsbøger til børn og unge.

Brugerbedømmelser af Sarahs første juleaftenFind lignende bøger
Bogen Sarahs første juleaften findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.