Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Science and Cooking - Michael (Harvard University) Brenner - Bog

- Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

Bag om Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780393634921
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 20. november 2020
  • Størrelse:
  • 241x185x26 mm.
  • Vægt:
  • 864 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 26. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Brugerbedømmelser af Science and Cooking



Find lignende bøger
Bogen Science and Cooking findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.