Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Secrets of the Butcher - Arthur Le Caisne - Bog

- How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat

Bag om Secrets of the Butcher

A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780316480666
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 17. maj 2018
  • Størrelse:
  • 249x194x24 mm.
  • Vægt:
  • 858 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Secrets of the Butcher

A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.

Brugerbedømmelser af Secrets of the Butcher



Find lignende bøger
Bogen Secrets of the Butcher findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.