Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Søde skat - Marie Holm - Bog

- sæsonernes danske kager og desserter

Bag om Søde skat

SØDE SKAT er med maleren Anna Anchers farveunivers en smuk hyldest til de danske kager og desserter, vi kender og elsker. Plus et par, vi har glemt. Nærer du også kærlighed til alle de danske kager og desserter, der smager som i gamle dage? Dengang man bagte med æbler, pærer og blommer fra haven og lånte nabokonens opskrift på citronfromage, fordi dén smagte vidunderligt. Over fire årstidskapitler deler Marie Holm ud af de dejligheder, hun har mødt, smagt og bagt i løbet af et lækkersultent liv. Få opskriften på Maries berømte farmorfastelavnsboller, på risalamanden med rosenvand, de smørskøre medaljer, vandbakkelseskransen med rabarber og geranium, pæretærten over dem alle, en mageløs stikkelsbærmazarin, brunsvigeren tidligere kendt som ”Jyttes fynske brunsviger” og vel nok verdens bedste vaniljekranse. Og andet bevaringsværdigt. Marie Holm (f. 1978) er madjournalist og kogebogsforfatter og har tidligere skrevet bøgerne Foodie, Budding og andre dirrende desserter, Flere dirrende desserter samt Croque Monsieur, sidstnævnte sammen med Morten Lindberg, med hvem hun lavede morgenradio hver søndag på Radio24syv. Marie skriver freelance for blandt andre Politiken, Gastro og Lækkerier.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773390733
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 26. oktober 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 203x253x24 mm.
  • Vægt:
  • 1045 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Søde skat

SØDE SKAT er med maleren Anna Anchers farveunivers en smuk hyldest til de danske kager og desserter, vi kender og elsker. Plus et par, vi har glemt.

Nærer du også kærlighed til alle de danske kager og desserter, der smager som i gamle dage? Dengang man bagte med æbler, pærer og blommer fra haven og lånte nabokonens opskrift på citronfromage, fordi dén smagte vidunderligt.

Over fire årstidskapitler deler Marie Holm ud af de dejligheder, hun har mødt, smagt og bagt i løbet af et lækkersultent liv. Få opskriften på Maries berømte farmorfastelavnsboller, på risalamanden med rosenvand, de smørskøre medaljer, vandbakkelseskransen med rabarber og geranium, pæretærten over dem alle, en mageløs stikkelsbærmazarin, brunsvigeren tidligere kendt som ”Jyttes fynske brunsviger” og vel nok verdens bedste vaniljekranse. Og andet bevaringsværdigt.

Marie Holm (f. 1978) er madjournalist og kogebogsforfatter og har tidligere skrevet bøgerne Foodie, Budding og andre dirrende desserter, Flere dirrende desserter samt Croque Monsieur, sidstnævnte sammen med Morten Lindberg, med hvem hun lavede morgenradio hver søndag på Radio24syv. Marie skriver freelance for blandt andre Politiken, Gastro og Lækkerier.

Brugerbedømmelser af Søde skat



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.