Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Soft Matter Approaches to Structured Foods - Bog

- Faraday Discussions No 158

Bag om Soft Matter Approaches to Structured Foods

This Faraday Discussion on Soft Matter Approaches to Structured Food will introduce and strengthen the concept of the soft matter approach to food scientists, and bring food scientists together with non-food experts.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849734493
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 540
  • Udgivet:
  • 31. oktober 2012
  • Størrelse:
  • 156x234x34 mm.
  • Vægt:
  • 978 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Soft Matter Approaches to Structured Foods

This Faraday Discussion on Soft Matter Approaches to Structured Food will introduce and strengthen the concept of the soft matter approach to food scientists, and bring food scientists together with non-food experts.

Brugerbedømmelser af Soft Matter Approaches to Structured Foods



Find lignende bøger
Bogen Soft Matter Approaches to Structured Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.