Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Sourdough Culture - Eric Pallant - Bog

- A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

Bag om Sourdough Culture

"An exploration of the history of sourdough, accompanied by a selection from the author's own favorite recipes"--

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781572843011
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 28. oktober 2021
  • Størrelse:
  • 237x157x28 mm.
  • Vægt:
  • 582 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sourdough Culture

"An exploration of the history of sourdough, accompanied by a selection from the author's own favorite recipes"--

Brugerbedømmelser af Sourdough Culture



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.