Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Sous vide håndbogen - Bog

Bag om Sous vide håndbogen

Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale?" Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål. I Sous vide-håndbogen finder du forfatterens bedste bud på, hvordan hver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres, og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcis de praktiske anvisninger, tips og tricks, som du skal bruge for at få succes hver gang. Sous vide-håndbogen er den praktiske opslagsbog, som kan ligge klar på dit køkkenbord, så du hurtigt kan slå op i den, når du står med en råvare - også selvom du aldrig har prøvet at tilberede den før. Sous vide-håndbogen rummer 214 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt - og er den korteste vej fra råvare til succes på tallerkenen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711993408
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 4. Juni 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 202x257x25 mm.
  • Vægt:
  • 1129 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 28. Januar 2022

På lager

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Sous vide håndbogen
Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale?" Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål.

I Sous vide-håndbogen finder du forfatterens bedste bud på, hvordan hver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres, og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcis de praktiske anvisninger, tips og tricks, som du skal bruge for at få succes hver gang.

Sous vide-håndbogen er den praktiske opslagsbog, som kan ligge klar på dit køkkenbord, så du hurtigt kan slå op i den, når du står med en råvare - også selvom du aldrig har prøvet at tilberede den før.

Sous vide-håndbogen rummer 214 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt - og er den korteste vej fra råvare til succes på tallerkenen.
Brugerbedømmelser af Sous vide håndbogen


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.