Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stalingrad - Antony Beevor - Lydbog

Bag om Stalingrad

Antony Beevor beskriver den menneskelige og militære tragedie mere levende, præcist og veldokumenteret end det nogensinde er set før. Dette er ikke blot historieskrivning - det er virkelighed, og man er med helt ude ved fronten. Slaget om Stalingrad under 2. verdenskrig beskrives fra tyskernes første angreb i sensommeren 1942 til tilintetgørelsen af den 6. Tyske Armé og den tyske overgivelse i februar 1943. Beevor gør også rede for optakten: de tyske krigsforberedelser og lynkrigsoffensiven med Sovjetunionen sommeren 1941.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711959473
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 25. Januar 2018
 • Oplæser:
 • Jesper Bøllehuus
 • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Stalingrad

"Stalingrad" beretter om rædslerne fra Hitlers invasion af Rusland i 1941 til tilintetgørelsen af den store tyske 6. Armé og feltmarskal Paulus‘ overgivelse i 1943. Med isnende nærvær fortælles om tyskernes forsøg på at løbe Stalin over ende, om misinformation, internt nid og nag i begge lejre, helte og dødsforagt, angsten for det hemmelige politi, konstante bombardementer, kampvognsangreb og mand til mand-kampe med bajonetter. Antony Beevor har udgivet flere historiske bestsellere om Anden Verdenskrig. Han er blevet hædret med adskillige priser for sit forfatterskab, er udkommet på 30 sprog og har solgt mere end seks millioner bøger. "Antony Beevors 'Stalingrad' er i en klasse for sig, fordi den får det hele med." - Politiken "Bogens forfatter, officeren og journalisten Antony Beevor, er en fænomenal fortæller." - Berlingske Tidende

Forlagets beskrivelse af Stalingrad

"Stalingrad" beretter om rædslerne fra Hitlers invasion af Rusland i 1941 til tilintetgørelsen af den store tyske 6. Armé og feltmarskal Paulus‘ overgivelse i 1943. Med isnende nærvær fortælles om tyskernes forsøg på at løbe Stalin over ende, om misinformation, internt nid og nag i begge lejre, helte og dødsforagt, angsten for det hemmelige politi, konstante bombardementer, kampvognsangreb og mand til mand-kampe med bajonetter.

Antony Beevor har udgivet flere historiske bestsellere om Anden Verdenskrig. Han er blevet hædret med adskillige priser for sit forfatterskab, er udkommet på 30 sprog og har solgt mere end seks millioner bøger.

"Antony Beevors 'Stalingrad' er i en klasse for sig, fordi den får det hele med." - Politiken

"Bogens forfatter, officeren og journalisten Antony Beevor, er en fænomenal fortæller." - Berlingske Tidende

Brugerbedømmelser af StalingradFind lignende bøger
Bogen Stalingrad findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.