Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Godnatlæsning

Forældrene ved godt at det er en reel udfordring at få et barn til at sove bedre. 

Disse godnatlæsninger er designet til at lokke dit barn i søvn ved at berolige deres sind, og skabe en behagelig og afslappende atmosfære.

Godnathistorierne vil hjælpe dig, og din familie med at få et god nats søvn. Men det er også en fantastisk måde at knytte bånd på, da der ikke er noget helt så specielt som en god godnathistorie! Derfor har vi sammensat en liste over de bedste børnebøger, som vi synes er perfekte til din families sengetid rutine.


Vis mere

Godnatlæsning


Hvis du vil forkæle dine børn med de mest elskede godnathistorier, lære mindfulness, dyrebare koncept om livet, og få det bedre med samme så fortsæt med at læse. 

Vores læseliste er både godnatlæsning for de mindste og godnatlæsning for de voksne. Vi ved begge at, et barn nogle gange kan virke hyperaktivt eller overstimuleret, måske løbe amok rundt i huset eller offentligt. Med denne elegante læseliste til godnatlæsninger til børn ønsker vi at hjælpe dig med at slappe af med dine børn, og samtidig giver børn mulighed for at lære om vigtige principper i livet som , vigtigheden af at lytte, loyalitet og mange andre. Inden på Tales appen er der også lydbøger til børn, som kan afspilles. Drømmejunglen og Drømmefangeren er på lydbøger i appen.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.