Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Julegaveidéer

Står der bøger på mange af de ønskelister, du har modtaget i år? Eller ønsker du at forkæle dig selv med en fantastisk julegave? Så finder du her de bedste julegaveidéer, så dem, du holder af, kan få deres ønsker opfyldt eller blot få magiske bøger at fordybe sig i. 
Her på siden har vi samlet en række spændende julegaveidéer til dig, som endnu ikke ved hvilken bog, du vil give i julegave, men vi har også lavet separate inspirationssider med julegavebøger til manden, julegavebøger til kvinden, julegavebøger til børn og unge og vores vaskeægte julebøger. 

Find spændende julegavebøger her på siden eller klik dig videre ind på de specifikke sider, for at finde den bedste inspiration af gode julegavebøger, der passer til ham eller hende, du ønsker at glæde med en fantastisk bog i julegave eller adventsgave. For som vi alle ved, så skaber bøger læseoplevelser for livet.  

Glædelig jul!
Vis mere

Køb billige julegavebøger med Tales Premium

Står der bøger på listen med julegaveønsker, du har modtaget i år? Ville det så ikke være fantastisk at kunne opfylde deres gaveønsker, samtidig med at du ikke behøver at spare op til det helt store julebudget? Med Tales Premium får du adgang til ovenstående julegaveidéer og millioner af andre fortællinger til fordelspriser samt adgang til mange andre fordele. Du får f. eks også gratis fragt på dine køb og adgang til ubegrænset lytning og læsning af bøger i Tales app'en. 

Prøv Tales Premium i 30 dage for kun 45 kr., herefter 79 kr./md., hvor du kan nå at spare en masse penge på alle dine julekøb. Du kan både tilmelde dig vores medlemskab her eller vælge ‘fordelspris’ på produktsiden, når du vil lægge den enkelte bog i kurven. 


Køb billige julegavebøger med Tales Premium   Giv Tales Premium i gave

FAQ - oftest stillede spørgsmål til julegavebøger

Kan jeg bytte mine julegavebøger?

Hos Tales.dk har du altid mulighed for at fortryde dine køb på fysiske bøger, da vi tilbyder 30 dages fuld returret. Men for at vores kunder også kan bytte eller returnere julegaver, har vi derfor sørget for udvidet returret helt frem til d. 31/1-2023 på alle produkter, der bliver købt hos os.

Kan jeg give Tales Premium i julegave?

Tales Premium er gaven der bliver ved med at give, og er den helt perfekte julegave, til alle dem som elsker at bøger. Hvis du ønsker at give Tales Premium i gave til en du holder af, kan du oprette et gavekort her

Kan jeg give en e-bog i julegave?

Hos Tales kan du naturligvis give en e-bog i julegave. Der er flere måder at gøre det på, men vi anbefaler dig blot at fuldføre ordren på den ønskede e-bog og indtaste din egen e-mail ved købet. Så kan du evt pakke en flot gave ind til modtageren af gaven og fortælle at e-bogen er på vej, hvorefter du kan videresende mailen eller linket til e-bogen til modtageren. Det er vigtigt, at du ikke selv har downloadet e-bogen på din computer eller telefon, da dette først skal gøres af gavens modtager.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.