Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Inspiration til dit påskebord

Påskeferien er på mange måder den bedste ferie. Juleferien kan vi godt indrømme hurtigt kan blive intens og stressende, og sommerferien kan godt overstige deres velkomst.
Påsken er i mellemtiden problemfri, fyldt med chokolade og det dejlige forårsvejr. Der er mange forskellige påsketraditioner, men et lækkert måltid er altid nødvendigt, når du skal samle familien og venner til påskefrokost. For at få dig i gang og gøre livet enkelt har vi samlet en række sjove opskriftsbøger med fokus på god mad, påsken, forår og chokolade samt bøger du kan nyde og slappe af med henover påsken. 

God påske! 

Vis mere

Påskeferie

Påskeferien 2023 ligger i uge 14.  

Påskeferien er et godt tidspunkt til at lave noget nyt, eller noget du måske ikke har tid til, når skolen eller arbejdet er i gang. Dette betyder, at du kan tage en dagstur til en nærliggende by, slappe af med spændende bøger, besøge et museum eller tage en dag ud i din nærmeste forlystelsespark. Mulighederne er mange, så hvorfor ikke forkæle dig selv og din familie med noget særligt i påskeferien. Hvis der er en ting, du ikke bør glemme at gøre i påsken, så er det påskefrokosten. Den klassiske påskefrokost er altid familiens yndlings måltid i påskeferien. Den traditionelle påskefrokost består af en masse kolde retter, lune retter og masser af rugbrød. Påskefrokosten fastlægges typisk påskedag og 2. påskedag. 


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.