Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

The Brisket Chronicles - Steven Raichlen - Bog

- How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat

Bag om The Brisket Chronicles

America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781523505487
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 30. april 2019
  • Størrelse:
  • 229x179x15 mm.
  • Vægt:
  • 708 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The Brisket Chronicles

America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.

Brugerbedømmelser af The Brisket Chronicles



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.