Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

The Culture of Food - Massimo (Universitites of Catania and Bologna.) Montanari - Bog

Bag om The Culture of Food

aeo A 2000 year history of the linked histories of food, culture and regional identity -- from Roman antiquity to the present. aeo The first book of its kind. aeo Scholarly in its range of reference, witty and accessible in style. aeo Covers all the regions of Europe.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780631202837
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 232
  • Udgivet:
  • 1. oktober 1996
  • Størrelse:
  • 153x227x15 mm.
  • Vægt:
  • 364 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 15. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The Culture of Food

aeo A 2000 year history of the linked histories of food, culture and regional identity -- from Roman antiquity to the present. aeo The first book of its kind. aeo Scholarly in its range of reference, witty and accessible in style. aeo Covers all the regions of Europe.

Brugerbedømmelser af The Culture of Food



Find lignende bøger
Bogen The Culture of Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.