Udvidet returret til d. 31. januar 2025

The Globalisation of Chinese Food - Bog

Bag om The Globalisation of Chinese Food

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of teh world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780700714032
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 216
  • Udgivet:
  • 14. februar 2002
  • Størrelse:
  • 156x234x14 mm.
  • Vægt:
  • 453 g.
  • 2-3 uger.
  • 11. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The Globalisation of Chinese Food

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of teh world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.

Brugerbedømmelser af The Globalisation of Chinese Food



Find lignende bøger
Bogen The Globalisation of Chinese Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.