Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

The Philosophy of Cheese - Patrick McGuigan - Bog

Bag om The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780712353779
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 112
  • Udgivet:
  • 8. oktober 2020
  • Størrelse:
  • 206x135x16 mm.
  • Vægt:
  • 256 g.
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Beskrivelse af The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Brugerbedømmelser af The Philosophy of Cheese



Find lignende bøger
Bogen The Philosophy of Cheese findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.