Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

The Professed Cook: Or the Modern art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the Frenc - Menon - Bog

af Menon
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781385558232
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 1. april 2018
  • Størrelse:
  • 921x614x81 mm.
  • Vægt:
  • 148 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af The Professed Cook: Or the Modern art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the Frenc



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.