Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Thermal Treatments of Canned Foods - Caterina Barone - Bog

Bag om Thermal Treatments of Canned Foods

This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. The explanations and industrial production of canned foods are exemplified with the case of canned tomato sauces and beans.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319741314
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 53
  • Udgivet:
  • 1. februar 2018
  • Udgave:
  • 12018
  • Vægt:
  • 113 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Thermal Treatments of Canned Foods

This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. The explanations and industrial production of canned foods are exemplified with the case of canned tomato sauces and beans.

Brugerbedømmelser af Thermal Treatments of Canned Foods



Find lignende bøger
Bogen Thermal Treatments of Canned Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.