Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Thickening and Gelling Agents for Food - A. Imeson - Bog

Bag om Thickening and Gelling Agents for Food

Thickening and gelling agents are invaluable for providing high quality foods with consistent properties, shelf stability and good consumer appeal and acceptance.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461365778
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 258
  • Udgivet:
  • 2. november 2012
  • Udgave:
  • 11992
  • Størrelse:
  • 338x235x19 mm.
  • Vægt:
  • 448 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Thickening and Gelling Agents for Food

Thickening and gelling agents are invaluable for providing high quality foods with consistent properties, shelf stability and good consumer appeal and acceptance.

Brugerbedømmelser af Thickening and Gelling Agents for Food



Find lignende bøger
Bogen Thickening and Gelling Agents for Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.