Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Til evig ihukommelse - Karsten Merrald Sørensen - E-bog

- Økonomi og mindekultur i kirkerne i fire jyske købstæder i 1600- og 1700-tallet

Bag om Til evig ihukommelse

Kirker var i århundreder centrum for livet i de danske købstæder. Her mødtes byens borgere for at høre Guds ord – og for at se og blive set. Kirken var et rum, hvor borgerne kunne markere sig og vise, hvor vigtige de var. Det gjorde de ved at donere penge, møbler og gravminder til kirken. Eller ved at købe sig plads i de forreste stolestader. I Til evig ihukommelse – økonomi og mindekultur i kirkerne i fire østjyske købstæder i 1600- og 1700-tallet præsenterer museumsleder og historiker Karsten M. Sørensen mindekulturen i købstadskirkerne i Kolding, Vejle, Fredericia og Horsens. Bogen formidler ny forskning og fortæller byhistorie på en ny måde ved at undersøge blandt andet inventar, regnskaber og kirkernes historie.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771847468
  • Udgivet:
  • 4. Oktober 2018
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Til evig ihukommelse

Kirker var i århundreder centrum for livet i de danske købstæder. Her mødtes byens borgere for at høre Guds ord – og for at se og blive set. Kirken var et rum, hvor borgerne kunne markere sig og vise, hvor vigtige de var. Det gjorde de ved at donere penge, møbler og gravminder til kirken. Eller ved at købe sig plads i de forreste stolestader. I "Til evig ihukommelse – økonomi og mindekultur i kirkerne i fire østjyske købstæder i 1600- og 1700-tallet" præsenterer museumsleder og historiker Karsten M. Sørensen mindekulturen i købstadskirkerne i Kolding, Vejle, Fredericia og Horsens. Bogen formidler ny forskning og fortæller byhistorie på en ny måde ved at undersøge blandt andet inventar, regnskaber og kirkernes historie.

Forlagets beskrivelse af Til evig ihukommelse

Kirker var i århundreder centrum for livet i de danske købstæder. Her mødtes byens borgere for at høre Guds ord – og for at se og blive set. Kirken var et rum, hvor borgerne kunne markere sig og vise, hvor vigtige de var. Det gjorde de ved at donere penge, møbler og gravminder til kirken. Eller ved at købe sig plads i de forreste stolestader.

I "Til evig ihukommelse – økonomi og mindekultur i kirkerne i fire østjyske købstæder i 1600- og 1700-tallet" præsenterer museumsleder og historiker Karsten M. Sørensen mindekulturen i købstadskirkerne i Kolding, Vejle, Fredericia og Horsens. Bogen formidler ny forskning og fortæller byhistorie på en ny måde ved at undersøge blandt andet inventar, regnskaber og kirkernes historie.

Brugerbedømmelser af Til evig ihukommelseFind lignende bøger
Bogen Til evig ihukommelse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.