Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tre kvinder - Lisa Taddeo - Lydbog

Bag om Tre kvinder

En enestående og sand bog om tre kvinders liv og seksualitet, baseret på 8 års research ”Tre kvinder” er en sand historie om tre meget forskellige kvinder. Lina befinder sig i et kærlighedsløst ægteskab med to børn og en mand, der ikke vil røre ved hende. Maggie har lagt sag an mod sin tidligere gymnasielærer, som hun havde et forhold til, da hun var 16. Og Sloane er er en tilsyneladende succesfuld forretningskvinde, hvis mand tænder på at betragte hende dyrke sex med andre mænd og kvinder. Hvordan er de hver især havnet, hvor de er, og hvad drømmer de om og håber på? Lisa Taddeo har fulgt de tre kvinders liv i 8 år – læst deres dagbøger, deres SMS’er, breve og e-mails og interviewet deres familie og venner – og giver i denne medrivende og utroligt velskrevne bog et indfølende indblik i alt, hvad der gør deres liv helt specielt og samtidig helt universelt. ”En modig og rettidig bog af den slags, der definerer en hel generation. Der burde findes et eksemplar i enhver husholdning, og det kommer den sikkert også snart til.” – New Statesman

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770369978
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 20. August 2020
 • Oplæser:
 • Camilla Lau, Julie Ølgaard, Susanne Storm, Anne Vester Høyer
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Tre kvinder

  Beskrivelse af Tre kvinder

  En enestående og sand bog om tre kvinders liv og seksualitet, baseret på 8 års research

  ”Tre kvinder” er en sand historie om tre meget forskellige kvinder. Lina befinder sig i et kærlighedsløst ægteskab med to børn og en mand, der ikke vil røre ved hende. Maggie har lagt sag an mod sin tidligere gymnasielærer, som hun havde et forhold til, da hun var 16. Og Sloane er er en tilsyneladende succesfuld forretningskvinde, hvis mand tænder på at betragte hende dyrke sex med andre mænd og kvinder.

  Hvordan er de hver især havnet, hvor de er, og hvad drømmer de om og håber på?

  Lisa Taddeo har fulgt de tre kvinders liv i 8 år – læst deres dagbøger, deres SMS’er, breve og e-mails og interviewet deres familie og venner – og giver i denne medrivende og utroligt velskrevne bog et indfølende indblik i alt, hvad der gør deres liv helt specielt og samtidig helt universelt.

  ”En modig og rettidig bog af den slags, der definerer en hel generation. Der burde findes et eksemplar i enhver husholdning, og det kommer den sikkert også snart til.” – New Statesman

  Forlagets beskrivelse af Tre kvinder

  En enestående og sand fortælling om tre kvinders liv og seksualitet.

  TRE KVINDER er en sand historie om tre meget forskellige kvinder. Lina befinder sig i et kærlighedsløst ægteskab med to børn og en mand, der ikke vil røre ved hende. Maggie har lagt sag an mod sin tidligere gymnasielærer, som hun havde et forhold til, da hun var 17. Og Sloane er er en tilsyneladende succesfuld forretningskvinde, hvis mand tænder på at betragte hende dyrke sex med andre.

  Hvordan er de hver især havnet, hvor de er, og hvad drømmer de om og håber på? Lisa Taddeo har fulgt de tre kvinders liv i otte år - læst deres dagbøger, deres SMS'er, breve og e-mails og interviewet deres familie og venner - og giver et medrivende og indfølende indblik i alt, hvad der gør deres liv helt specielt og samtidig helt universelt.

  Brugerbedømmelser af Tre kvinder

  • Wolf-Rüdiger R. 12. Maj 2021

   En fin og tankevækkende bog !!

  • Thea W. 19. Januar 2021

   Medrivende fortælling om tre kvinder og deres liv. Jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig igen! Et smukt feministisk værk, der er høj-aktuelt i disse Metoo tider. Det er næsten som om Jes Dorph sagen er repræsenteret i bogen ...Hvor popularitet kæmper mod sandheden. Stof til eftertanke!!


  Find lignende bøger
  Bogen Tre kvinder findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.