Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Twilight (5) - Midnatssol - Stephenie Meyer - Bog

Bag om Twilight (5) - Midnatssol

Endelig! Det tog lang tid, men omsider er bestseller-forfatteren Stephenie Meyer tilbage med den nu femte bog i Twilight-sagaen ‘Midnatssol’. Stephenie Meyer tager os igen tilbage til den spændende verden med vampyrer og varulve, men hvor den fantastiske kærlighedshistorie nu fortælles fra vampyren Edward Cullens perspektiv. Da vi for første gang mødte Bella Swan og Edward Cullen i den første bog i Twilight serien ‘Tusmørke’, blev vi introduceret til en uforgængelig kærlighedshistorie på godt og ondt. En kærlighedshistorie som blev fortalt fra Bellas synsvinkel, men hvor vi denne gang endelig høre Edwards side af historien. Hvis vi i forvejen havde en fornemmelse af en mørk kærlighedshistorie, tager ‘Midnatssol’ en ny og mere dystre drejning, da den bliver fortalt gennem Edwards øjne. Da Edward for første gang møder Bella, er det både skræmmende, men også noget som har gjort allermest indtryk på ham i alle disse år som vampyr. Bella som i høj grad påvirker Edwards liv, men da vi undervejs i historien får et dybere indblik i hans tidligere liv og allerdybeste tanker, kan vi bedre erfare, hvorfor han må tage den hårde kamp op. Hvad kan berettige ham til at følge sit hjerte, når det medfører en stor fare for Bella? I ‘Midnatssol’ tager forfatteren bag Twilight-serien Stephenie Meyer os tilbage til den verden, som har haft en helt uundværlig indflydelse for millioner af både børn og voksnes læseglæde. En dramatisk roman om den store bekvemmelighed og de altafgørende konsekvenser ved evig kærlighed. ‘Midnatssol’ og alle seriens tidligere bøger er en beundret forførende kærlighedshistorie, der vil have en speciel plads i dit hjerte, længe efter den er blevet læst.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711989340
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 832
 • Udgivet:
 • 5. August 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 163x258x57 mm.
 • Vægt:
 • 1219 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 27. April 2024

Beskrivelse af Twilight (5) - Midnatssol

Endelig! Det tog lang tid, men omsider er bestseller-forfatteren Stephenie Meyer tilbage med den nu femte bog i Twilight-sagaen ‘Midnatssol’. Stephenie Meyer tager os igen tilbage til den spændende verden med vampyrer og varulve, men hvor den fantastiske kærlighedshistorie nu fortælles fra vampyren Edward Cullens perspektiv.
Da vi for første gang mødte Bella Swan og Edward Cullen i den første bog i Twilight serien ‘Tusmørke’, blev vi introduceret til en uforgængelig kærlighedshistorie på godt og ondt. En kærlighedshistorie som blev fortalt fra Bellas synsvinkel, men hvor vi denne gang endelig høre Edwards side af historien.

Hvis vi i forvejen havde en fornemmelse af en mørk kærlighedshistorie, tager ‘Midnatssol’ en ny og mere dystre drejning, da den bliver fortalt gennem Edwards øjne. Da Edward for første gang møder Bella, er det både skræmmende, men også noget som har gjort allermest indtryk på ham i alle disse år som vampyr. Bella som i høj grad påvirker Edwards liv, men da vi undervejs i historien får et dybere indblik i hans tidligere liv og allerdybeste tanker, kan vi bedre erfare, hvorfor han må tage den hårde kamp op. Hvad kan berettige ham til at følge sit hjerte, når det medfører en stor fare for Bella?

I ‘Midnatssol’ tager forfatteren bag Twilight-serien Stephenie Meyer os tilbage til den verden, som har haft en helt uundværlig indflydelse for millioner af både børn og voksnes læseglæde. En dramatisk roman om den store bekvemmelighed og de altafgørende konsekvenser ved evig kærlighed. ‘Midnatssol’ og alle seriens tidligere bøger er en beundret forførende kærlighedshistorie, der vil have en speciel plads i dit hjerte, længe efter den er blevet læst.

Forlagets beskrivelse af Twilight (5) - Midnatssol

Så er den her! Bestseller-forfatter Stephenie Meyer tager os tilbage til Twilight-universet med denne længe ventede “companion book”: Bella og Edwards legendariske kærlighedshistorie – fortalt fra vampyrens synsvinkel.
Da Edward Cullen og Bella Swan mødte hinanden i Twilight – Tusmørke blev en udødelig kærlighedshistorie født. Men indtil nu har læserne kun hørt Bellas side af historien.  Nu kan de endelig høre Edwards version i “companion”-bogen Midnatssol.
 
Den populære historie tager en ny og absolut mørkere drejning, når den bliver fortalt gennem Edwards øjne. Mødet med Bella er både det mest skræmmende og det mest fascinerede, han har oplevet i sine år som vampyr, og efterhånden som vi får flere fængslende detaljer om Edwards fortid og om hans allerinderste tanker, forstår vi endnu bedre, hvorfor dette er hans livs største kamp. Hvordan kan han retfærdiggøre at følge sit hjerte, når det betyder, at han udsætter Bella for fare?
 
I Midnatssol tager Stephenie Meyer os tilbage til den verden, der har betaget millioner af læsere verden over og giver os en episk roman om den store nydelse og de altødelæggende konsekvenser ved udødelig kærlighed.

Brugerbedømmelser af Twilight (5) - Midnatssol

 • Emma H. 30. Januar 2021

  Det er altid fedt at komme tilbage til et gammelt kendt univers. Dog kunne denne godt blive en smule langtrukken, da det jo er en historier man ved hvordan ender.

 • Christina S. 17. Januar 2021

  Jeg var glad for mine forventninger var helt i bund, da jeg læste den. Hvilket gjorde jeg kunne tage den, som det den er, en genudgivelse af Twilight bare fra Edwards synsvinkel. Er du giga team Edward fanatiker, er bogen et “must-have”, men forvent intet nyt under solen. Jeg var underholdt største delen af bogen, nok fordi jeg nyder at genlæse bøger, men var irriteret, da jeg nåede til jagten/flugten fra James. Bogen er en genudgivelse af en Twilight, ikke så meget nyt eller uddybende. Men samlere og fanatiske Twilight fan må have den i samlingen.
  Læs den kun for det den er.
  Underholdende YA fantasy.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.