Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing - Bog

Bag om Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing

Traditional food and bioprocessing technologies are facing challenges due to high expectation from the consumers and producers for better quality and safety, higher process efficiency, and products with novel properties or functionalities.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781441974716
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 668
  • Udgivet:
  • 19. november 2010
  • Udgave:
  • 2011
  • Størrelse:
  • 164x240x42 mm.
  • Vægt:
  • 1132 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing

Traditional food and bioprocessing technologies are facing challenges due to high expectation from the consumers and producers for better quality and safety, higher process efficiency, and products with novel properties or functionalities.

Brugerbedømmelser af Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing



Find lignende bøger
Bogen Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.