Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Undercover - Mit dobbeltliv som PET-agent - Lydbog

Bag om Undercover - Mit dobbeltliv som PET-agent

"Undercover" er et indblik i en verden af organiseret kriminalitet, hvor der kræves menneskelig indsigt og helt særlige metoder for at afsløre bagmændene. Gennem seks år lever Tony Lindkold et dobbeltliv som undercoveragent for Politiets Efterretningstjeneste. I denne bog fortæller han om, hvad der kræves for at blive undercoveragent – og om den pris han betaler for at leve under falsk identitet. Tony Lindkold fortæller også om sin tid i Aktionsstyrken, som træner ham i at præstere under ekstremt pres, og om hvad han lærer, da han som den første udlænding gennemfører FBI’s undercoverkursus i USA. Da en stor europæisk operation er tæt på at gå i vasken, siger han ja til en opgave hjemme i København – velvidende at der er en enorm risiko for at blive afsløret. Det får da også store konsekvenser for ham, og han tvinges til at tage sit liv som undercoveragent op til revision. Tony Lindkold (f. 1967) er vokset op i Lejre og i København. Han blev uddannet på Politiskolen i København 1991-1994 og derefter tilknyttet Station Bellahøjs civilpatrulje. Han var medlem af Aktionsstyrken fra 1999 og blev i 2003, som den første udlænding, optaget på FBI’s kursus for undercoveragenter. I 2008 forlod han politiet og startede eget byggefirma. I dag driver han også en virksomhed, der leverer fotos og droneoptagelser til bl.a. reklamebureauer. Lars Vestergaard (f. 1971) er uddannet journalist og har siden 2004 skrevet og redigeret en lang række biografier, samtalebøger og spændingsromaner.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728411940
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. April 2022
 • Oplæser:
 • Lars Bom
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Undercover - Mit dobbeltliv som PET-agent

"Undercover" er et indblik i en verden af organiseret kriminalitet, hvor der kræves menneskelig indsigt og helt særlige metoder for at afsløre bagmændene.
Gennem seks år lever Tony Lindkold et dobbeltliv som undercoveragent for Politiets Efterretningstjeneste. I denne bog fortæller han om, hvad der kræves for at blive undercoveragent – og om den pris han betaler for at leve under falsk identitet. Tony Lindkold fortæller også om sin tid i Aktionsstyrken, som træner ham i at præstere under ekstremt pres, og om hvad han lærer, da han som den første udlænding gennemfører FBI’s undercoverkursus i USA.
Da en stor europæisk operation er tæt på at gå i vasken, siger han ja til en opgave hjemme i København – velvidende at der er en enorm risiko for at blive afsløret. Det får da også store konsekvenser for ham, og han tvinges til at tage sit liv som undercoveragent op til revision.

Tony Lindkold (f. 1967) er vokset op i Lejre og i København. Han blev uddannet på Politiskolen i København 1991-1994 og derefter tilknyttet Station Bellahøjs civilpatrulje. Han var medlem af Aktionsstyrken fra 1999 og blev i 2003, som den første udlænding, optaget på FBI’s kursus for undercoveragenter. I 2008 forlod han politiet og startede eget byggefirma. I dag driver han også en virksomhed, der leverer fotos og droneoptagelser til bl.a. reklamebureauer.

Lars Vestergaard (f. 1971) er uddannet journalist og har siden 2004 skrevet og redigeret en lang række biografier, samtalebøger og spændingsromaner.

Brugerbedømmelser af Undercover - Mit dobbeltliv som PET-agentFind lignende bøger

Bogen Undercover - Mit dobbeltliv som PET-agent findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.