Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Viruses in Foods - Bog

Bag om Viruses in Foods

This is the first book to focus entirely on viruses in foods. Although methods for bacterial detection in food are available, methods for detection of viruses in food, with the exception of shellfish, are not available.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781441939623
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 345
  • Udgivet:
  • 12. februar 2010
  • Udgave:
  • 12006
  • Størrelse:
  • 234x156x19 mm.
  • Vægt:
  • 557 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 15. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Viruses in Foods

This is the first book to focus entirely on viruses in foods. Although methods for bacterial detection in food are available, methods for detection of viruses in food, with the exception of shellfish, are not available.

Brugerbedømmelser af Viruses in Foods



Find lignende bøger
Bogen Viruses in Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.