Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Wild Fermentation - Sandor Ellix Katz - Bog

- The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition

Bag om Wild Fermentation

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781603586283
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 5. september 2016
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 177x250x17 mm.
  • Vægt:
  • 768 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 29. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Wild Fermentation

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions.

Brugerbedømmelser af Wild Fermentation



Find lignende bøger
Bogen Wild Fermentation findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.