Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
10 minutter og 38 sekunder i denne sære verden af Elif Shafak

10 minutter og 38 sekunder i denne sære verden - E-bog

Bag om 10 minutter og 38 sekunder i denne sære verden

Romanen begynder med slutningen: Den 43-årige Leila ligger døende i en affaldscontainer i Istanbul efter at være blevet gennemtævet. I de sidste minutter hvor hun stadig er ved bevidsthed, ser hun de afgørende momenter i sit liv for sig: barndomshjemmet, hvor løgnen og det religiøse hykleri hersker, flugten hjemmefra og den naive piges møde med storbyen Istanbul, der ender med job på et bordel, oplevelsen af den store kærlighed trods alle odds – og endelig vennerne, der udgør hendes alternative familie: ringeagtet af samfundet som Leila selv, men med kærlighedsevnen i behold. "10 minutter og 38 sekunder i denne sære verden" er en roman om at være udenfor, om at overleve som kvinde, bøsse, trans, sort i en religiøs og patriarkalsk kultur uden at gå menneskeligt og moralsk til grunde i den. En smuk og sensuel roman der på trods af sine barske historier efterlader læseren med et håb. Bogen er tilegnet Istanbuls kvinder.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793661882
  • Udgivet:
  • 21. August 2020
  • 89,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 32% som medlem
  • 76,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af 10 minutter og 38 sekunder i denne sære verden
Romanen begynder med slutningen: Den 43-årige Leila ligger døende i en affaldscontainer i Istanbul efter at være blevet gennemtævet. I de sidste minutter hvor hun stadig er ved bevidsthed, ser hun de afgørende momenter i sit liv for sig: barndomshjemmet, hvor løgnen og det religiøse hykleri hersker, flugten hjemmefra og den naive piges møde med storbyen Istanbul, der ender med job på et bordel, oplevelsen af den store kærlighed trods alle odds – og endelig vennerne, der udgør hendes alternative familie: ringeagtet af samfundet som Leila selv, men med kærlighedsevnen i behold.

"10 minutter og 38 sekunder i denne sære verden" er en roman om at være udenfor, om at overleve som kvinde, bøsse, trans, sort i en religiøs og patriarkalsk kultur uden at gå menneskeligt og moralsk til grunde i den. En smuk og sensuel roman der på trods af sine barske historier efterlader læseren med et håb. Bogen er tilegnet Istanbuls kvinder.
Brugerbedømmelser af 10 minutter og 38 sekunder i denne sære verden


Find lignende bøger
Bogen 10 minutter og 38 sekunder i denne sære verden findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.