Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
14 dage i Austin af Henriette Vesterbak

14 dage i Austin - E-bog

bind 1 i Austin serien

Bag om 14 dage i Austin

Han er en verdensberømt rockstjerne fra Texas. Hun er hans personlige assistent. I denne frække new adult-roman følger vi reality-baben Heidi Johansens 14 dages prøvetid hos rockbandet South Bane. Og det bliver 14 dage, hun aldrig glemmer. Den 22-årige modeblogger Heidi, der er blevet kendt i Danmark gennem et reality-program, tror næsten ikke sine egne ører, da hun får tilbudt et job som personlig assistent for det amerikanske rockband South Bane. Med nerverne uden på tøjet drager hun til Austin for at arbejde for sit største idol, bandets forsanger, John Monro. Den karismatiske og dominerende John bliver hurtigt tiltrukket af Heidi, men hun kæmper imod hans tilnærmelser, så godt hun kan. For Heidi er på prøve i 14 dage, og både hendes toårige forhold til Daniel og en helt bestemt klausul i ansættelseskontrakten står i vejen for hendes allerinderste ønske: at overgive sig til den hæmningsløst flirtende John. I løbet af de 14 dage i Austin bliver der drukket og røget, bandet og flirtet, knaldet og kysset og overskredet utallige grænser. Erotikken er dog hele tiden ømt og begavet funderet i kærlighedshistorien, og det intense forhold mellem John og Heidi rører på sympatisk vis ved fantasien om at blive taget – med storm og med magt. "14 dage i Austin" byder på masser af intriger, spænding og sydende sex leveret i et elegant og lækkert sprog. Historien fortsætter i "Uofficielt din", men begge bøger kan læses selvstændigt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797223116
  • Udgivet:
  • 5. Juni 2020
  • 155,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 135,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af 14 dage i Austin
Han er en verdensberømt rockstjerne fra Texas. Hun er hans personlige assistent. I denne frække new adult-roman følger vi reality-baben Heidi Johansens 14 dages prøvetid hos rockbandet South Bane. Og det bliver 14 dage, hun aldrig glemmer.

Den 22-årige modeblogger Heidi, der er blevet kendt i Danmark gennem et reality-program, tror næsten ikke sine egne ører, da hun får tilbudt et job som personlig assistent for det amerikanske rockband South Bane. Med nerverne uden på tøjet drager hun til Austin for at arbejde for sit største idol, bandets forsanger, John Monro. Den karismatiske og dominerende John bliver hurtigt tiltrukket af Heidi, men hun kæmper imod hans tilnærmelser, så godt hun kan. For Heidi er på prøve i 14 dage, og både hendes toårige forhold til Daniel og en helt bestemt klausul i ansættelseskontrakten står i vejen for hendes allerinderste ønske: at overgive sig til den hæmningsløst flirtende John.

I løbet af de 14 dage i Austin bliver der drukket og røget, bandet og flirtet, knaldet og kysset og overskredet utallige grænser. Erotikken er dog hele tiden ømt og begavet funderet i kærlighedshistorien, og det intense forhold mellem John og Heidi rører på sympatisk vis ved fantasien om at blive taget – med storm og med magt.

"14 dage i Austin" byder på masser af intriger, spænding og sydende sex leveret i et elegant og lækkert sprog.

Historien fortsætter i "Uofficielt din", men begge bøger kan læses selvstændigt.
Brugerbedømmelser af 14 dage i Austin


Find lignende bøger
Bogen 14 dage i Austin findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.