Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

169 kemiske eksperimenter - Peter Hald - E-bog

Bag om 169 kemiske eksperimenter

Det er både sjovt og lærerigt at lave eksperimenter i kemi, og i "169 kemiske eksperimenter" guider kemiker Peter Hald læseren igennem eksperimenter, der rimer på undervisning, undren og underholdning. Med eksperimenter kan man se og føle stoffet - og opnå en helt anderledes forståelse af kemien. Bogen er til dem, der har lyst til at eksperimentere med kemien, måske sammen med børnene. Den er også til lærere og undervisere på skoler og gymnasier, hvor man med røg og raketter gerne vil engagere eleverne og øge indlæringen. Samtidig kan bogen bruges af universitetsundervisere, der vil illustrere krystalstrukturer, termodynamik og reaktionskinetik. Langt de fleste forsøg kan udføres med enkle midler i et køkken. Man behøver nemlig ikke et fuldt udrustet laboratorium og eksotiske specialkemikalier for at lave interessant kemi og spændende videnskab.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771845235
  • Udgivet:
  • 12. Januar 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af 169 kemiske eksperimenter

Det er både sjovt og lærerigt at lave eksperimenter i kemi, og i "169 kemiske eksperimenter" guider kemiker Peter Hald læseren igennem eksperimenter, der rimer på undervisning, undren og underholdning. Med eksperimenter kan man se og føle stoffet - og opnå en helt anderledes forståelse af kemien.

Bogen er til dem, der har lyst til at eksperimentere med kemien, måske sammen med børnene. Den er også til lærere og undervisere på skoler og gymnasier, hvor man med røg og raketter gerne vil engagere eleverne og øge indlæringen. Samtidig kan bogen bruges af universitetsundervisere, der vil illustrere krystalstrukturer, termodynamik og reaktionskinetik.

Langt de fleste forsøg kan udføres med enkle midler i et køkken. Man behøver nemlig ikke et fuldt udrustet laboratorium og eksotiske specialkemikalier for at lave interessant kemi og spændende videnskab.

Brugerbedømmelser af 169 kemiske eksperimenterFind lignende bøger
Bogen 169 kemiske eksperimenter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.